Браво, Роско, ти си мъж




Бившият президент Росен Плевнелиев, на когото никой не обръщаше внимание и не гледаше сериозно, даже докато беше на „Дондуков“ 2, отскоро е медийна звезда. Тоя байчо, дето бившата му жена го имаше за чехльо, дето Бойко Борисов му оправяше перчемчето и дето се репчеше като хуморист на Путинова Русия заради някаква си хибридна война, от седмици наред се афишира като истински мъж, даже плейбой. Браво, омаял е русокосата телевизионна синоптичка Деси Банова. Тя малко палава хубавелка пада. То явно с това бившият държавен глава ще си остане най-известен.

То дали той я е омаял, или тя него, е друга спорна тема, че и за нея се изписаха какви ли не мастилници как си тръгва с Бербатов и как се качва в джипа на Стоичков. Може и обратното да беше – няма значение. Какво пък му е лошото да си жена „златотърсачка“?!
Всъщност лично на мен ми е тъпо от тая история не за друго, а защото измества фокуса на общественото внимание от куп сериозни проблеми. Хич не ме интересува ще води ли Роско Деси в имението си на Халкидики, както и дали ще се бръкне за суперлуксозна американска „Тесла“ за възлюбената си.

Покрай тоя водивил почти никой не говори, че възрастта за стаж и пенсия пак хвръкна толкова високо, че е повече от сигурно, че ще работим, докато умрем. Никой вече не говори за престъпността, за жертвите от наводненията, за закриваните пожарни, за социалните протести.

Карай да върви. Така и до сватбата на тия хубавци ще го докараме. Отсега ви казвам, че тържеството ще е като в приказките: „Три дни яли и пили…“

Йохан МИЛАДИНОВ, Кюстендил


Четете още:

🔴 Направиха монета в чест на Колю Фичето

🔴 Българска книга помага на проблемни ученици в САЩ

🔴 Монаси пускат благословена от тях пъстърва за Никулден





Източник: Ретро





Коментари

горе