Пловдивчанин се трогна дълбоко от благородната постъпка на негов съгражданин! Вижте разказа му!




Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за едно наистина добро и благородно дело. Нашият читател е изпаднал в беда по Коледа, но друг, непознат пловдивчанин му се е притекъл на помощ. Ето и разказа:
Вчера се убедих , че в Пловдив живеят добри хора. Вчера около 13 часа след доста обикаляне в търсене на място за паркиране ( всички паркинг места бяха заети включително и паркинга на Тримона) из уличките пред Евмолпия си разрязах гумата на колата и се случи да закъсам пред дома на един млад и добър човек който веднага се отзова да ми помогне.

С неговата кола обиколихме един доста голям район из Пловдив в търсене на Вулканизатор на връх Коледа поисках поне за гориво да му оставя някой лев, но той категорично отказа и много се чудех как да му благодаря. За това реших да ви пиша за да мога да изразя благодарството към този човек за да разберат повече Пловдивчани, че в този прекрасен град живеят едни достойни и добри хора , искам да пожелая на Здравко и на неговото семейство много здраве щастие и много късмет през новата година .


Четете още:

🔴 10 български села, които бързо ще обикнете (първа част)

🔴 5 гледки в България, които ще ви накарат да останете безмълвни

🔴 Казват ни да сме европейци. Не – първо сме българи





Източник: plovdiv24





Коментари

горе