Вдигнаха хотел със зоологическа градина, футболни игрища и панорамни спа центрове в Арбанаси



ВЕЧЕ Е ПОСТРОЕН ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХОТЕЛИ В АРБАНАСИ, КОЙТО ЩЕ ПРЕДЛАГА И НОВА ФИЛОСОФИЯ И ЕКСТРИ В СФЕРАТА НА ТУРИЗМА. „Болярско село” е разположен на панорамното място югозападно от селото и ще бъде открит с пищни церемонии до броени дни, коментира собственикът му Красен Маслянков. Комплексът се простира на площ от над 9 дка и има даже собствен параклис и подземни паркинги. Непосредствено над тях са направени игрища за футбол и тенис.

Хотелът разполага с 50 стаи и е построен в типичен арбанашки стил с ресторант, панорамни тераси, водни каскади, инфинити басейн и др. „Болярско село” предлага и панорамен спа център, в който посетителите ще се наслаждават на релакс и неповторима гледка към града. Новият обект ще разполага с една от най-големите конферентни зали в региона. „Помислено е за всичко, опитали сме се да съчетаем даденостите на това уникално място и да направим така, че всеки наш клиент да остане с незабравими впечатления от престоя си. Комплексът ще бъде изключително подходящ за конференции, обучения и сватби”, заяви собственикът.

В района се правят още няколко големи хотелски комплекса в същия дух. Най-големият в момента – „Севастократор”, се разширява и обогатява предлагането. В различни части на селото се правят още десетина големи хотела и къщи за гости, като подобен инвестиционен процес не е реализиран от години.

Стилян НАЙДЕНОВ


Четете още:

🔴 Константин ПАВЛОВ: Цяла вечност на ръба на пропастта

🔴 Ханс Кристиян Андерсен и пътешествията му из българските земи

🔴 Ирена Милянкова чака шесто дете





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе