Парното ни цака по нова формула  





Всички месечни сметки на потребителите на "Топлофикация - София" от 1 юни 2014 г. до днес се образуват съгласно разпоредбите на наредбата за топлоснабдяване, където са описани стъпките, които дружеството трябва да спазва при образуването на прогнозните месечни сметки. Това каза Елизабет Павлова, пресаташе на "Топлофикация - София", която обясни как точно се пресмята една сметка и припомни, че от април 2017 г. цената на тока е увеличена с близо 24%.

Тя обясни драстичните сметки за парно през март с формулата, по която те се изчисляват - на база миналогодишното потребление. Кампанията за отчитане на уредите в домовете на клиентите стартира следващата седмица. До края на май абонатите на „Топлофикация“ ще знаят точно колко енергия са потребили този зимен сезон. Работните дни в абонатните станции през април са по-малко и сметките в сравнение с миналата година ще бъдат по-ниски, каза пресаташето на "Топлофикация - София" Елизабет Павлова.


Четете още:

🔴 Депутатите въстанаха срещу идеята заплатата им да се обвърже с работата и присъствието им, било популизъм и провокация!

🔴 Вижте мъжа, който опита да отвлече две деца в центъра на Бургас (видео)

🔴 7 продукта, които разреждат кръвта. Научете се как да предотвратите появата на съсиреци и да живеете дълъг живот





Източник: Ретро





Коментари

горе