Дядо Вълко от два месеца не е ял  




Изпитвам ужас от хаоса, от безотговорността и безсрамието, които тресат България. Защо „Бай Ганьо прави избори" отпадна от учебниците по литература? Отговарям: 3а да не виждат себе си, да не разпознават днешните депутати и министри. Дядо Вълко, доскоро строител, 2 месеца не е ял. Такива като него са хиляди в България. Господа депутати и министри, този факт не ви ли тревожи?
Момиче по телевизията казва, че за да поддържа силикона си, са ѝ необходими 2000 лв. на месец. И това във време, когато хората мизерстват с жалки пенсийки от по 150-200 лв. Чета във вестник: Основна заплата на професор в СУ - 916 лв. С допълнителна работа можел да си докара 1300 лв., т.е. да достигне издръжката на един затворник - 1300 лв. Че как да е друго в държава, в която престъпниците са по-важни от академиците.

Колко много мислят народните избраници за възрастните хора, говорят фактите: 77 депутати показаха отношение, против - 4-ма, и най-умните 104-има - въздържали се... И хоп, Законът за възрастните отхвърлен. Пенсиите все още не са „увеличени", а токът скача с 2,8%. Факти, които говорят за хаос, безхаберие, безсрамие, а родното КНСБ отново спи и бездейства. Заличете тази паразитна и безполезна организация, която мисли единствено за комфорта на работещите в нея. Оцеляването на бедните изобщо не влиза в плановете ѝ.


Валерия Стефанова, гр. Гулянци


Четете още:

🔴 Вижте пълен запис на изпълнението на “Моя страна, моя България” от концерта на Андре Рийо в София (ВИДЕО)

🔴 Григор Димитров се завърна в топ 5

🔴 Вижте основните промени, свързани с пенсионирането, наскоро публикувани в ДВ





Източник: Ретро





Коментари

горе