Разтърсваща драма: Два пъти ме продадоха като животно – веднъж баща ми, след това е свекър ми



Историята на моя живот е тъжна и печална още от самото начало. Загубих майка си в ранна възраст, без да знам какво е любов и грижи. Баща ми не носи дълго траур и едва шест месеца след смъртта й, се ожени повторно. Новата му съпруга, кротка и смирена жена, успя за няколко години да роди пет момичета и нито едно момче. Като най-голямата дъщеря в семейството, всички грижи за къщата паднаха на моите плещи. Така и не успях да разбера какво значи да бъдеш дете. Една навършила 18 години, баща ми реши, че е време да ме омъжи и да се отърве от мен. Лично той ми избра съпруг, без да се интересува от моето мнение. 

За първи път видях бъдещия си мъж на годежа. Стефан беше с няколко години по-възрастен от мен, грозен, с обезобразено от шарка лице и прекалено слаб. Семейството му, богати и властни хора, бяха платили на баща ми солидна сума, за да ме даде за съпруга на грозния им син. Няколко месеца след сватбата Стефан ме остави бременна и замина за чужбина, където фирмата им имаше филиал. Когато се завърна година по-късно, той прекара само две седмици у дома. Дори нямаше време да осъзнае какво е бащинство: дъщеря ни се страхуваше от него и плачеше с глас, щом протягаше ръце към нея. Преди да тръгне отново за чужбина, Стефан дълго се сбогува с мен, сякаш предчувстваше, че това е последната ни среща. Няколко месеца по-късно го убиха. Когато докараха трупа му от чужбина, аз бях в болницата, очаквайки раждането на сина ни. Погребаха го без мен, а на другия ден родих сина ни Симеон. Така на 20 години останах вдовица с две деца.

Не живеех, а просто съществувах. След убийството на съпруга ми, се превърнах в слугиня на родителите му. От сутрин до вечер им прислугвах, но въпреки това на тях им свидеше всяко парче хляб, което децата ми ядяха. Изминаха четири тежки години. Един ден свекърът ме извика и ми съобщи, че не е редно да продължавам да живея без съпруг, затова е уредил да се омъжа за негов приятел. Но според традицията, децата оставали при тях… Не искам да си спомням онези дни. Плачех ден и нощ, докато накрая се разболях. Вторият ми съпруг се оказва разумен човек: търпеливо чакаше раните ми да се излекуват, макар да знаеше, че никога няма да се възстановя напълно. Сега двамата живеем в неговата къща. Единствената ми радост е новият живот, който расте в утробата ми. 

С надежда за щастие, Биляна 


Четете още:

🔴 Турски джигит едва не уби пловдивско семейство край Първомай ВИДЕО+СНИМКА

🔴 Ива Екимова: Съветът ми за Световното - секс само между двете полувремена (СНИМКИ)

🔴 9-годишно момиченце е с опасност за живота след като пострада в аквапарк край Равда





Източник: bulmedia





Коментари

горе