Тялото слабее, фитнес не е нужен, кожата не виси и не трябва да готвите- топ режима на това лято



Може би това е най-известната холивудска диета. В Холивуд  казват нещо подобно: "Ако искате да отслабнете, харесвайте Дженифър Анистън". И това е вярно, всичко започна с тази известна актриса, която, следвайки съвета на своя фитнес инструктор, реши да отслабне, преди да започне снимките на поредния филм с помощта на бебешка храна . Тогава Дженифър не взе много на сериозно този вид диета, но резултатите я изненадаха. Днес половината от американското висше общество следва нейния пример.

отслабване на звездите

Минус 5 кг за една седмица. По мое мнение звучи много изкушаващо. В същото време ядете всичко, от което се нуждаете: месо, зеленчуци и плодове. Но основният плюс за всяка жена е, че не е необходимо да подготвя меню за диета за всичките седем дни. Достатъчно е да отворите предварително закупено бурканче за закуска, обяд и вечеря. Чувство за глад? За него можеш да забравиш. Но недостатъците на тази храна също са на разположение ...

Плюсове и минуси на диета

Плюсове и минуси на диета с пюрета

Преди да се изброят всички на този вид диета предимства и недостатъци, нека отбележим, че по време на покупката на бебешка храна е много важно да се обърне внимание на състава и съдържанието на калории . Така че, от продуктите с брашно, нишесте и захар в състава е по-добре да се откажете.

бебешки пюрета

Бурканчетата с бебешка храна могат да се купят навсякъде: в супермаркет, малък магазин и аптека.
Калориите вече са изчислени от производителя и са посочени на опаковката.
По време на диетата няма да разрушите тялото, защото качеството на бебешката храна е няколко пъти по-високо от всяка друга храна.

минуси

отслабване с пюрета

Цената - най-важното, което спира повечето хора да преминат на този режим. Малък буркан стига за дете. Възрастните имат нужда от няколко, а следователно и трябва да харчат повече парички
Няма груби влакна. Червата на възрастен човек може да смила както картофено пюре, така и хрупкава храна. Ако се придържате към диета, която е по-дълга от 14 дни , това може да повлияе на ефективността му.

Така че за 7 дни от такова хранене е съвсем реално да се отървете от 5 кг. Ако удължите курса за още една седмица, след това до тази цифра ще можете да добавите още 5 кг, но не повече.

Диетичното меню

Диетичното меню

Така че, веднага щом диетата стана много популярна, Трейси Андерсън, фитнес треньорката на звездите предложи четири вида менюта в зависимост от продължителността на диетата.

За 3 дни

диета с бебешки пюрета

Тази опция се нарича разтоварване. Тя ви позволява да нулирате до 2 кг. През деня можете да ядете до 10 кутии зеленчуково или плодово пюре с маса от 100 г. Междувременно пийте неподсладен зелен чай или чиста вода.

За 5 дни

диета за 5дни

Детските сокове, пюрета и смеси са всичко, което ви е позволено да консумирате по време на загубата на теглото. Просто погледнете индикатора за калоричното съдържание на опаковката: не трябва да надвишава 1200 kcal.

бебешко пюре

Яжте порция на всеки 3 часа, след което няма да сте гладни. През това време е по-добре да се откажете от умствените и физически натоварвания, за да не изтезавате тялото си, тъй като такова хранене не дава пълно усвояване на полезните вещества . Така че можете да се отървете от 3 кг.

За 7 дни

До 5 килограма може да свалите за една седмица от такова хранене. Това е по-тежък вариант, използвайки само картофено пюре от буркани. Да се ​​яде е необходимо 5 пъти на ден, а в почивките да се пие много течности (вода и неподсладен чай). Тази опция е подходяща за всички, които нямат проблеми с бъбреците.

За 14 дни

диета за 14 дни

Повечето хора не успяват да издържат две седмици. Но много холивудски красавици го правят. През това време можете да се отървете от 10 кг . Повторете курса само след 6 месеца.

14 дневна диета

Така че, можете да консумирате всички продукти, произведени за най-малките. Дори са разрешени специални "бисквитки". Максималната дневна норма е 1200 kcal. Между храненията пийте много вода.

диета

Необходимо ли е да комбинирате такова хранене с тренировка? Не, не бива. Отново повтаряме: тъй като такава диета не насища организма с ежедневна доставка на всички полезни вещества, физическият стрес може сериозно да повлияе на вашето здраве .

Тези, които са опитали много диети твърдят, че тази диета е подобно на принципите на вегетарианците, тъй като по-голямата част от храната е в буркани - плодове и зеленчуци. Ако сте постигнали добри резултати или смятате, че имате добра фигура, която само трябва да коригирате леко, диета за хранене на децата е за вас. Но за тези, които искат да направят тялото си перфектно, препоръчваме отлична програма за отслабване. 

Споделяйте информация с приятелите си и се радвайте на живота заедно.


Четете още:

🔴 Прокуратурата с ужасяващи подробности как дрогираният украински тираджия е убил бременната красавица Северина и мъжа й край Пловдив

🔴 Тази невероятна красавица е вече баба на 2 внучета, а хората я мислят за сестра на дъщерите й

🔴 Излиза мъртво течение, морето взема на Илинден жертви като курбан за пророка





Източник: За Жената





Коментари

горе