Vivacom ще продава Xiaomi на атрактивни цени през сайта си



Почитателите на онлайн пазаруването, могат да се сдобият със смартфони Xiaomi на доста атрактивни цени, ако направят поръчка този уикенд до понеделник (23.07) включително. Специалните цени са в сила за трите най-предпочитани модела на марката – Redmi Note 5A, Redmi 5 и Redmi 5 Plus.
Три са и ключовите предпоставки за изгодно пазаруване: заявявате ги от онлайн магазина на VIVACOM, избирате тарифен план SMART L+ и веднага ползвате отстъпка от 50 лева за телефона при плащане на цялата сума или много по-ниска месечна такса при избор за изплащане на вноски. Само от 20-ти до 23-ти юли месечната такса за Redmi Note 5A ще е едва 4.98 лв.; за Redmi 5 ще е 7.98 лв.; а за Redmi 5 Plus цената на месец ще е 9.98 лв.
Устройствата се предлагат в различни цветове: Redmi Note 5A ще намерите в сиво и златно, Redmi 5 ще избирате в златен, син и черен вариант, а Redmi 5 Plus се предлага в класическо черно.

1_redmi-note-5a-in-goldНай-достъпният Redmi Note 5A предлага 5.5-инчов дисплей и удобството да боравиш с изключително тънко устройство – 7,55 мм. Може да се ползва с две SIM карти и разполага с отделен слот за Micro-SDи батерия с капацитет 3080mAh. Притежателите му ще разчитат на процесор Qualcomm Snapdragon 425, оперативна памет от 2GB, 13 мегапикселова основна камера и още една селфи камера от 5 MP.

 

2_redmi-5-in-blueRedmi 5 е смартфон с дисплей на цял корпус, който прилага новите страндарти за екран със съотношение 18:9, много по-подходящо за игри и по-лесно управление на телефона в хоризонтално положение. Дисплеят е 5.7–инчов с HD+ резолюция, защита Corning® Gorilla® Glass и се съчетава с корпуса с изящно преливане. Телефонът привлича феновете на електронните игри с бързината си и енергийната ефективност. 8-ядреният Snapdragon процесор осигурява бързо игрово зареждане, при това за много по-дълго време заради по-ниската консумация на енергия и високия капацитет на 3300 mAh батерия. Камерата на Redmi 5 е 12 мегапиксела, а тази за селфи – 5MP, като и двете камери са снабдени със светкавица.

3_redmi-_5-plus-in-blackRedmi 5 Plus е звездата в гамата на Redmi – разполага с още по-голям екран за пълно преживяване на игрите – 5.99-инчов Full HD+ дисплей от Corning® Gorilla® Glass, с елегантно закръглени ъгли. С това устройство ще разчитате на енергийно ефективен процесор Qualcomm с оптимизирана консумация на енергия, която се постига и с големия капацитет батерия от 4000mAh. За любителите на селфитата телефонът осигурява светодиодна светкавица на селфи камерата и изчиства изображенията при условия на слаба осветеност, за да получите по-ясни и ярки снимки.


Четете още:

🔴 Ванга и Людмила Живкова, Ванга и българите, Ванга и светът

🔴 Работници уловиха момченце, падащо от четвъртия етаж (ВИДЕО)

🔴 Ето кое е най-евтиното място за хапване на Острова





Източник: Труд





Коментари

горе