Най-ефективното народно средство за здравословно отслабване- мастната тъкан в корема изчезва след 1 седмица



За всяка жена, независимо от възрастта, е много важно да изглежда красива и привлекателна. За съжаление, поради постоянната липса на време, ежедневния стрес и наличието на бързо хранене, за много от нас е много трудно да се поддържаме в добра форма. И така, ако нямате възможност да отидете до фитнес салона и трябва да ядете каквото намерите по пътя към работа си, какво правите?

бързо вталяване

Уважаеми читатели, ние искаме да ви разкажем за едни много ефективни народни средства за защита , които не само ще ви помогнат да се отървете от излишните мазнини, но също така и да забързате обмена на процеси в тялото, да допринесете за растежа на ноктите, косата и насищането на кожата с важни витамини и минерали.

Една мощна смес от сини сливи, овесени ядки и ленено масло лесно ще почисти червата и ще укрепи имунитета. Такъв инструмент ще ви помогне да се отървете от 2,5 кг за 1 месец без промени в диетата и болезнено гладуване. 2.5 кг не са много голяма величина за свалени килограми на фигурата, но това е начинът, по който се отслабва здравословно и почиствате цялото си тяло. След 1 месец консумация на сместа, ще видите прекрасна промяна в коремната област.

отслабване с кисело мляко

Мюсли за загуба на тегло

Мюсли за загуба на тегло

Ще ви трябва

5-7 сини сливи
2 супени лъжици овесени ядки
1 кофичка нискомаслено кисело мляко или кефир
1 супена лъжица ленено масло
1 ч.л. какао на прах

мюсли

Подготовка

Преди да си легнете, изсипете сливите в 100 мл варена вода. Оставете ги да престоят поне15 минути.
В отделна купа комбинирайте ленено масло, овесени ядки, какао на прах и натурално кисело мляко. Разбъркайте добре всички съставки.
Извадете сините сливи от водата, изсушете ги с хартиена кърпа и нарежете на малки парченца. Добавете сини сливи към полученото кисело мляко и отново разбъркайте добре.
Сложете сместа в хладилника за една нощ.

отслабване с кисело мляко и сини сливи

Препоръчваме да използвате това кисело мляко за закуска, половин час след като изпиете чаша топла преварена вода. За да направите ефекта по-забележим, не забравяйте да пиете много вода, опитайте се да намалите количеството брашно, сладки и пържени храни. Не забравяйте, че разходките на открито също играят важна роля в процеса на отслабване .

отслабване с вода

И не забравяйте, че тънко тяло - това със сигурност е плюс, но идеята да отслабнете се превръща в реалност, само ако обичате себе си, спирате да критикувате себе си и да започнете да се движите уверено към целта.

бързо сваляне

Уважавайте себе си и вашето тяло. Бъдете здрави! Не забравяйте да споделите рецептата за това ефективно средство за пречистване и отслабване с вашите приятели!


Четете още:

🔴 Нова телевизия сваля Милен Цветков, той напуска

🔴 Рекордна новина за българите и румънците, работещи на Острова

🔴 Момче с книжка от 2 месеца е блъснало младежите в Петрич





Източник: За Жената





Коментари

горе