4-те вида изневяра, които разрушават връзки




Всеки един човек възприема и съответно тълкува изневярата по различен начин. Това е така, защото всеки от нас има различни разбирания за връзка и близост. Ако сте във такава, се уверете как партньорът ви тълкува изневярата, за да не направите неволна греша, като предварително поговорите и изясните границите на отношенията ви. Има хора, които са склонни да простят изневяра, но има и такива, които не са. Това е така, защото всеки мисли и чувства различно.

Ето кои са и видовете изневери:

1. Физическа - обикновено тази изневяра е най-болезнена за партньора, защото остава с разбито сърце и накърнено достойнство. Под този тип изневяра се тълкува, каквото и да е докосване на другия пол - целувка, полов акт и т.н. Този тип изневяра често бива скриван от половинката, което още повече може да я нарани. Има и хора обаче, които не я приемат на сериозно. За тях това не е нещо особено и лесно са готови да простят. За тях е важно половинката им да е осъзнала грешката си и да не я повтаря повече. Други пък го приемат като лична обида, която е непростима и дори да имат силни чувства към половинката си, не са склонни да простят.
2. Емоционална - тази изневяра представлява наличие на някакви чувства към друг човек, докато сте във връзка с някого. Този тип изневяра също е неприятен за половинката ви, защото не сте напълно отдадени на него. Обикновено се случва, когато до скоро сте имали сериозна връзка и все още не сте забравили предишния си приятел. Ако новият ви партньор ви обича достатъчно обаче, ще направи всичко възможно да забравите миналото си и да продължите щастливо живота си.
3. Социалните мрежи - напоследък това е мястото, на което се запознаваме, общуваме и флиртуваме с различни хора. Доста често се случва, докато сте във връзка да си пишете с някого, което лесно може да прерастне във флирт. Приемано е за изневяра от доста хора, защото един вид партньорът ви се чувства недостатъчен и недооценен. Но да си пишете с нови хора или просто представители на противоположния пол е по-приемливо от това, ако общувате с бившия си. Това може да нарани сериозно настоящия ви партньор.
4. Фантазии за някой друг - те също биха могли да обидят половинката ви, но не са опасни за връзката ви до момента, в който не започнете да ги реализирате. Споделяйки фантазиите си с човека до себе си, той започва да се чувства несигурен и осъзнава, че връзката ви има нужда от разнообразие и може би е застрашена. Ако фантазиите си останат само в ума ви, всичко е наред, но ако те прераснат в нещо повече, определено ще бъдат приети за изневяра.


Четете още:

🔴 Бог избра дядо Добри като свой посланик

🔴 КЪРПАЧИ

🔴 Край на издирването!





Източник: Актуално





Коментари

горе