Търновец си организира Интернет среща, но когато се появи жената, той остана с отворена уста



Всичко тече, всичко се изменя, но скуката в семейния живот е несъвместима с една истинска любов! В този смисъл едно семейство, изглеждащо щастливо отстрани, може, в действителност, да е поразено сериозно от бацила на доскучаването… За един такъв случай с неочакван край ще ви разкажем по-долу. Героите са мъж и жена (нека ги наречем Ивайло и Мария) от Велико Търново с вече поотраснало дете. Очевидно и на двамата, еднообразният семеен живот, липсата на „тръпка“ и с*ксът „по задължение“ им идва „до гуша“ и те решават да „разнообразят“ живота си, като се регистрират в сайт за запознанства под фалшива самоличност. По закона на „всемирната гадост“, изглежда като че ли невъзможно, те да се „запознаят“ наново през Интернет. 

Но точно това се случва: в резултат на оживена едномесечна кореспонденция, но без да си разменят снимки, те достигат до стадия да се видят най-после „на живо“. Активният е Ивайло, който предлага среща с романтична вечеря в ресторант, но не в родното В. Търново, а в Арбанаси…
Целта е ясна – да не ги забележат познати! Нещо повече, той ангажира и стая в хотела, бидейки убеден, че вечерята ще прерасне в нещо повече – основание за това му дават разменените е-мейли, които, като че ли, вещаят именно такава развръзка. На съпругата си той казва, че се налага да пътува с шефа си до София в командировка с преспиване. Мария е повече от доволна от такъв развой, тъй като няма да й се налага да лъже, защо ще отсъства въпросната вечер от дома си… И така, гладко избръснат, Ивайло облича сватбения си костюм за втори път в живота си (иска да се представи на по един наистина впечатляващ начин пред новата си „приятелка“) и се „паркира“ в запазено от него дискретно сепаре в луксозния ресторант. Очаквайки нетърпеливо дългоочакваната среща, той отпива от чашата с вино и мечтае… И ето в уречения час, вратата на заведението се отваря и към него пристъпва с целия си блясък неговата съпруга… Изненадата бързо се превръща в шок, а Мария моментално „загрява“ с кого е трябвало да се срещне… Реакцията й е затръшната врата и следващото действие се развива вече у дома, за съжаление пред очите на нищо неразбиращото дете… Мария подава веднага молба за развод – тази случка е чудесен повод за това – и обяснява на адвоката си какво не може да прости на съпруга си; това не е изневярата през сайта за запознанства, защото и тя самата прави същото, а изключително грозният и обиден факт за нея, че Ивайло се явява на срещата със сватбения си костюм… Оформя се развод по взаимно съгласие, но и двамата родители не искат да се откажат от детето, но те, като че ли, не го заслужават… А защо да не предположим, че всичко това е постановка, замислена и реализирана от един от двамата, за да бъде налице и солиден повод за развод? Не, за такъв сценарий се изисква доста висок интелект и повече време. Тази нелепа, хумористична на пръв поглед случка е поучителна най-малкото да служи като предупреждение да изисквате непременно снимка на виртуалната си нова приятелка в Интернет! Застраховката никога не е излишна! 


Четете още:

🔴 Макси е най-малката българка

🔴 Жълт код за 11 области

🔴 Иво Иванов: До десет





Източник: vsyakajena





Коментари

горе