ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ СА ЦЕНЕН РАЗМНОЖАВАЩ СЕ ЕЛЕКТОРАТ! БЪЛГАРИТЕ СМЕ АУТСАЙДЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!



Поредното нападение от отглежданата и селектирана паплач, служеща единствено за електорални цели! В Сливен, в квартал „Надежда“ /по ирония, защото там надежда няма, а само гето, в което българин не смее да влезе/, отново ц@игани нападнаха полицаи, които си изпълняват дълга.

Докога, бе? Питам шофьорчето на Мето Илиенски, подвизаващ се като Министър на вътрешните работи? 
Откакто той оглави борбата с престъпността и опазването на обществения ред, престъпността разцъфтя, а обществения ред отиде в небитието! То не беше убийство на журналистка, то не беше ц@иганска агресия и побои над полицията в Гълъбово, а сега и в Сливен…

И КАКВО ПРАВИ ДЪРЖАВАТА ЗА ТОЗИ СЕРИОЗЕН, АМА МНОГО СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ?
То вие, политиците – хубаво, ще гласуват за вас, ама кой ще ви издържа и от кого ще крадете, когато станат мнозинство?
Интеграция може да има, само когато има основа за разбирателство. Опитайте се да интегрирате домашно куче и побесняла хиена. Да, резултатът ще е същият!

БЪЛГАРИ, ИМАМЕ ПРОБЛЕМ, СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ.
ДЪРЖАВАТА НЕ СПАЗВА ОБЩЕСТЕВНИЯ ДОГОВОР. НИЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, А ТЯ НЕ НИ ПАЗИ. БИЯТ ДОРИ ПОЛИЦАИТЕ. НИЕ ЛИ ДА ВИ ПАЗИМ ПОЛИЦИЯТА, НЕКАДЪРНИЦИ?

Кога ще си извадите главите от пясъка и ще разберете, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ПОВЕЧЕ ТАКА!!!
Ако вие не вземете мерки, в обществения живот празнини няма – или ще се стигне до саморазправа и сериозно етническо напрежение, което е нежелателно, защото покрай подивелите ц@игани има и такива, които са съвестни и работят и спазват законите, или ще се стигне до там, че те да ни избиват по улицата. Защото има нещо като народопсихология!

Те, ако няма авторитет, който да им внушава страх и да ги контролира, смятат, че могат да правят всичко безнаказано. И са прави….за тях затворът не е наказание. Ако изобщо се стигне дотам. ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ СА ЦЕНЕН РАЗМНОЖАВАЩ СЕ ЕЛЕКТОРАТ! БЪЛГАРИТЕ СМЕ АУТСАЙДЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

Няма да се обръщам към тях, както правят други! Защото просто не четат – не защото са заети, а защото не могат. Ще прочетат публикацията Българския хелзински комитет, който веднага ще я докладва и прочие техни организации, които вече 30 години се издържат С НАШИТЕ ПАРИ, ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ ВРЕДИТЕЛИ!

ДОКОГА?

И, господин Министър, обръщам се към Вас с това обръщение, не защото Ви уважавам, а защото уважавам поста Ви, имало е и достойни хора на него, КАКВО СМЯТАТЕ ДА НАПРАВИТЕ?

И, обръщам се към ДАНС /отново поздрави на дежурния офицер, натоварен с нелеката задача да ме следи какви ги върша/ – КАКВО ПРАВИТЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ, ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ, ОСВЕН ДА НИ СЛЕДИТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК???

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ!!!

ВРЕМЕ Е ТОЗИ ПРОБЛЕМ ДА СЕ РЕШИ КАРДИНАЛНО, ЗАЩОТО ИЛИ НИЕ – ИЛИ ТЕ! ИЛИ ЩЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА НА ОБЩЕСТВОТО И НА ЗАКОНИТЕ, ИЛИ ЗАЩИТАТА НА ОБЩЕСТВОТО И ЗАКОНИТЕ НЯМА ДА ВАЖИ ЗА ТЯХ!

ВРЕМЕ Е!

Елена Гунчева


Четете още:

🔴 4 домашни средства за 4 вида кашлица-Наистина спират кашлицата

🔴 Антон Тодоров от ГЕРБ се изгаври с Румен и Деси Радеви след посещението им при Елизабет II (снимка)

🔴 Дани Петканов отбеляза интересен личен празник и призова всички да направят като него





Източник: СВОБОДНО СЛОВО





Коментари

горе