Постигнах свободата, към която се стремях, но по някаква причина изобщо не се чувствам щастлива ...​



Винаги съм се считала за щастлива жена, която има прекрасно семейство: любящ съпруг и две красиви деца. Всичките ми приятелки ми завиждаха и казваха, че съм спечелила билет от лотарията. Но в един миг се почувствах уморена от всичко. Децата пораснаха и поеха по своя път в живота, връзката ми със съпруга ми се превърна в приятелска, никаква романтика, а секс веднъж на 2 седмици. Дойде ми до гуша от вечното чистене, готвене, всъщност бях уморена от собственото си семейство. Престанах да обичам съпруга си, престанах да оценявам това, което имаме, и това, което сме изградили заедно от много, много години. Приятелките ми твърдяха, че съм луда, но аз исках отново да изживея нещо романтично, да събудя забравени чувства, страст и любов. Все повече бягах от всички, затворих се в себе си, жадувайки просто да ме оставят на спокойствие.

Веднъж си направих регистрация в сайт за запознанства и скоро след това се запознах с Дани. Той се оказа приятен събеседник, знаеше много за живота, и можеше да разговаря по всяка една тема. Месец по-късно се срещнахме. Не се замислих - толкова исках флиртът ни да има продължение, че още след първата среща отидох в дома му. Тази нощ се любехме, но не по начина, по който си представях. Да, имаше разнообразие и Дани беше по-добър любовник от съпруга ми, и все пак усещах, че нещо не е наред. Предположих, че може би защото за първи път правехме секс и не се познаваме добре, но след още няколко монотонни срещи, усещането за новост изчезна и двамата прекратихме връзката си.

Имах прекрасно любящо семейство: съпруг и две деца. Утре ще навърша 48. Да, постигнах това, към което се стремях: вече не съм заета с домакинска работа, никой не се бърка в живота ми и принадлежа единствено на себе си. Но по някаква причина изобщо не се чувствам щастлива ...


Четете още:

🔴 Инфаркт отново покоси Жорж Ганчев

🔴 Най-активният във "Фейкбук" от ГЕРБ Антон Тодоров си показа дипломата и изригна към жената на президента: "Деса...

🔴 Бившият рейнджър Каменов се изправя пред съда, погребват жертвата му Десислава с военни почести





Източник: lichna-drama





Коментари

горе