Слави Трифонов с ултиматум пред Би Ти Ви: „Или те, или аз!”






Слави Трифонов е решил да отмъсти на дългогодишните си конкуренти и врагове Магърдич и Джуди Халваджиян и правел всичко по силите си да им попречи да се приютят в Би Ти Ви, мълви се усилено в телевизионните среди.

Шоуто „Господари на ефира” бе свалено от екрана на Нова тв на 1 януари тази година и сега продуцентите си търсят ново работно място. Преговорите им с първата частна национална телевизия обаче удряли на камък и пръст в това имала дългата ръка на злопаметния Трифонов. Той има огромно влияние в Би Ти Ви и ударил на масата пред ръководството: Или те, или аз!

Всеизвестен факт е, че шоуменът от Учиндол недолюбва Магърдич и Джуди и дори ги осъди за нарушени авторски права. Дългия е изключително притеснен от непрекъснато сриващия се рейтинг на чалгаджийското му предаване и изпадал в ярост само при мисълта, че може да му се появи конкуренция като „Господари на ефира”. „Слави е изключително отмъстителен и ще направи всичко възможно кланът Халваджиян да не стъпи на територията на Би Ти Ви. Трифонов напоследък е много изнервен от несполуките си – и в телевизията, и със своя политически псевдопроект, и става все по-агресивен. Само „Господарите” му липсват за комшии - тогава окончателно ще превърти и може да се стигне и до физически стълкновения”, коментират в коридорите на медията.

Многочисленият екип на „Господари на ефира”, който допреди Нова година бе ангажиран с продукциите на арменския клан Халваджиян, ще е без работа и постоянни доходи поне до март. Официално договорът на "Глобал Вижън" с медията изтече на 31 декември, но неофициално - шоуто и братя Халваджиян са подложени на рестрикции заради чутовния скандал с репортера им Митко Върбанов, който удари не само по имиджа на "Господарите", но и по този на Нова тв.

Макар Джуди Халваджиян да обяви, че преговаря с "всички телевизии", реално погледнато, не всички могат да си позволят шоуто за гафове, както и придружаващите го формати, които Халваджиян продуцират - "Като две капки вода" и "Х Фактор", за които те прибират милиони.

Двата музикални проекта са изключително скъпи откъм производство и телевизиите, които биха могли да си ги позволят, са точно две - Нова и конкурентната Би Ти Ви. Държавната БНТ никога не е излъчвала подобни формати, затова тя не е опция пред арменците.

Мълви се, че засега единствената възможна опция пред "Господарите" и братя Халваджиян остава досегашният им дом - Нова тв. Оттам обаче вече нямало да бъдат толкова щедри във финансирането на проектите им. Говори се, че медията била готова да сключи нов договор с "Глобал", но при едно условие - шоуто да бъде излъчвано 3 пъти седмично вместо 5, както бе досега, и то чак от март.


Четете още:

🔴 Австрийският президент се вози на метро, кметът на София с Мерцедес на НСО

🔴 Днес е голям празник! Зимата си тръгва, а 11 имена празнуват

🔴 3 типа лоши шефове и 3 съвета как да се справите с тях





Източник: Ретро





Коментари

горе