Топ 3 на зодиите, които изневеряват



Не всеки е готов за сериозна връзка през определени периоди от живота си. Понякога хората имат нужда да се чувстват обичани и някой да им показва лоялност, но самите те не могат да отвърнат със същото. Любовта е сложна, емоциите ни владеят, когато сме влюбени, а повечето хора не мислят трезво, когато страстта ги завладее. Ето и кои зодии е най-вероятно да изневерят на половинката си.


Близнаци

Изключително социални са и обичат да са сред много хора. Могат да се запознаят с нов човек, когато излязат без гаджето, и да говорят с него цяла вечер, да си прекарат супер, дори без да изневерят физически. Предпочитат да ходят по партита, отколкото да гледат филм вкъщи с партньора. Любопитни са и искат да опознаят много хора. Но са нерешителни и често залитат. Дори да мислят, че са влюбени в някого, могат да се отдадат на момента и да изневерят с новия човек, когото са срещнали. Оставят емоцията да ги води и не мислят, че така могат да наранят половинката. Имат нужда от нещо вълнуващо и често за тях това е изневярата. Става им скучно бързо, отегчават се и търсят нови хора.

Везни

Везните мразят да са сами. Самотата става проблем за тях, когато са във връзка, но нямат възможност да се виждат с партньора всеки ден. Ангажиментите, различните графици, пътуванията - това всичко може да се окаже пагубно за връзката им. Обикновено изневеряват в такива моменти - когато партньорът е зает, на работа, на някаква екскурзия и т.н. Те също са много общителни, обичат да са сред много хора, да се сприятеляват. Искат някой да им прави комплименти, да ги глези и когато гаджето го няма, намират някой, който да прави това. Мразят скандалите, но пък обикновено си признават, ако са изневерили. 

Стрелец

Тези знаци са потайни що се отнася до личния им живот. Дори да имат сериозна връзка и да виждат партьора всеки ден, пак може да имат нужда от тръпка, от друг човек в живота си и да изневеряват редовно. И доста майсторски ще скрият това. Тяхна слабост е, че не могат да са честни - и със себе си, и с другите. Те са спокойни, уравновесени и трудно ще се издадат. Не биха си признали, дори когато сте ги видели да флиртуват с друг човек, съвсем спокойно ще се измъкнат от ситуацията. Стрелците са много страстни и самите те са доста ревниви. Може да хванете Стрелец в изневяра само ако не е изтрил закачливи съобщения в социалните мрежи.


Четете още:

🔴 Държавата иззема акциите от масовата приватизация, ако не ги... (ВИДЕО)

🔴 Всички се занасят с Благо Георгиев, заради начина по който изглежда

🔴 Ето интервюто на ген.Румен Радев в "Преса", което Цветанов размаха от парламентарната трибуна





Източник: teenproblem





Коментари

горе