По съвет на Ванга, изхвърлих от списъка предметите под номер 2 и сега в дома ми дойде благоденствие и парите се върнаха



Винаги съм била наясно, че съществуват неща, които по някакъв начин привличат късмета, както и такива, които го отблъскват далеч от дома! Благодаря, Ванга, за съветите! Дори не съм подозирала, че това може да помогне, но точно щом изхвърлих второто нещо в списъка, парите започнаха да идват в дома ни! Ванга ни спаси от дългове!

Ако бъдат премахнати тези предмети, депресивното настроение и безразличието към всичко, което се случва, веднага ще изчезнат от дома ви. Тези

„колекции от отрицателна енергия“ включват:

 

1) Посуда с пукнатини.

Такива неща не се препоръчват да се оставят в дома ви.

Дори ако това е любимата ви чаша, изхвърлете я.
Нашите предци са вярвали, че именно посудата символизира богатството в къщата, а пукнатините скоро ще доведат до загуба на благосъстоянието на хората, живеещи в нея.

2) Изкуствени букети.

В такива цветя няма живот. И те не са предназначени за живите хора. Те най-много допринасят за влошаването на вътрешната атмосфера в дома ви.
Най-сръчните изкуствени рози няма да заместят живите орхидеи или теменужки. По-добре е да засадите трева в саксия, отколкото да вкарвате мъртва енергия в дома си.

3) Стари дрехи в гардероба.

Във всеки гардероб има дрехи, които не се обличат от много години. Или любими обувки, които ви е жал да изхвърлите. Но всичко това не носи положителна енергия, а само депресира атмосферата у дома. Затова е по-добре да се отървете от тези неща.

Не е необходимо да ги изхвърляте. Можете да ги дадете на хората в нужда и в тази добра работа ще подобрите собствената си аура.

Всички тези съвети са насочени към почистване на жизненото пространство от “енергийния боклук”. Но изпълнението им ще донесе осезаеми ползи.

В края на краищата, не напразно хората да казват, че новите неща определено ще заменят ненужните неща. И може би, след като изхвърлите старото палто, в замяна най-накрая ще получите дългоочакваното кожено палто!


Четете още:

🔴 Синоптиците обявиха-Нова студена вълна залива България

🔴 60 г. по-късно: Руснаците разплитат мистерията на "Дяволския проход"

🔴 Старобългарските имена на месеците, които сме забравили





Източник: За Жената





Коментари

горе