Мариана Попова се прощава с пеенето (ВИДЕО)



Поп певицата Мариана Попова слиза от сцената. В интервю за „Папараци” изпълнителката споделя, че слага край на музикалната си кариера, пише HotArena.

Мариана Попова слиза от сцената

Половинката на актьора Веселин Плачков разкри, че не намира място на българската сцена вече. А като причина за крайното си решение посочи случващото се в гилдията.

„Отказвам да бъда част от тази гилдия, имам чувството, че това е последната ми песен”, сподели Попова в промото на „Папараци”. Изпълнителката неведнъж е казвала, че се притеснява от това, какво поведение показват нейните колеги и не й се нрави музикалната картина в момента.

Никой обаче не е предполагал, че ще стигне до такова крайно решение.

Изпълнителката обаче не крие, че в личен план е много щастлива. Двамата с Веселин Плачков за пръв път признаха в предаването за съдбовния разговор, който са провели и който е променил живота им.

„Не беше любов от пръв поглед. Никога не съм отчитала, че той е красив. Беше любов от първи разговор”, споделя Мариана, пише „Телеграф”.

Двамата разкриват още, че името на най-малката им дъщеря – Екатерина, не е избрано от тях. Предоставили избора на дъщерята на Мариана и когато тя определила как иска да се казва сестричката й, двамата толкова го харесали, че веднага се съгласили.


Четете още:

🔴 Битката при Клокотница, след която България се мие от три морета (ВИДЕО)

🔴 Истинско чудо след кървавата касапница с жертви на Околовръстното на София!

🔴 Цени приятелките си!





Източник: Petel





Коментари

горе