Константин се появи посинен и целият в кръв - Кобрата ли е виновен наистина?



За никого не е тайна, че фолкпевецът Константин и топ-боксьорът ни Кубрат Пулев са приятели. Тези дни, обаче, Константин се показа целият посинен и в кръв, а за плачевното си състояние обвини приятеля си с тежка ръка. 

Двамата се запознават покрай половинката на Кобрата - Андреа.

Общите им теми ги превръщат в близки приятели, а Пулев неведнъж се е вихрил в заведението на своя приятел. И всички ги смятахме за приятели. Но на последната снимка, която Константин пусна, го виждаме жестоко пребит. Това хвърли неговите почитатели в смут не на шега.

Константин пребит

Любимият глас от попфолка публикува в социалните мрежи тази снимка, на който се вижда пребит едва ли не до смърт. А над снимката написа "А уж бяхме приятели с теб, Кобра". Феновете, обаче, могат да си отдъхнат - трагичният вид на Константин се оказа част от сценария за новото му видео, което ще види бял свят съвсем скоро.

Кубрат Пулев

Още не е станало ясно, дали във видеото ще участва самият Пулев, или Коцето просто е използвал името му за предизвикване на по-голям интерес и за шега към близкия си приятел. Сигурно е обаче, че във видеоклипа ще видим боксьорските умения на Коцето. Предстои да разберем срещу кого се изправя и кой в крайна сметка печели мача.

Предстои да видим!


Четете още:

🔴 Роми малтретират коне в Русе

🔴 Грахич страда за Годжи

🔴 Новото видео на Мариана Попова тръгна със скандал, заплашват да го спрат - ето камъка на раздора:





Източник: За Жената





Коментари

горе