10 вещи, които привличат безпаричието в дома ви




В дома на всеки има вещи, които е по-добре да не са в него. Някои от тях са непотребни и неизползваеми, но ни е жал да изхвърлим, други заемат много място или пречат, но пак не ни се иска да се разделим с тях. Дали от сантименталност или от мързел, много хора просто трупат вещи, които събират прах, стават развъдници на буболечки и вредни микроорганизми и застрашават здравето ни. Освен опасните, ненужни и безсмислени предмети в домовете ни има и такива, които ни влияят негативно по друг начин и наистина е добре да изхвърлим възможно най-скоро. Тези неща са заредени с негативна енергия. Ако се отървете от тях, ще се отървете от натрупаната лоша аура в жизненото си пространство.

Вижте кои са вещите, които е най-добре да махнете, за да подобрите не само вида на дома си, но и живота си като цяло.
Вижте кои са те: 


Счупено стъкло
Счупените огледала или пукнатите прозорци не трябва да стоят в къщата при никакви обстоятелства. Специалистите по фън шуй и медиумите твърдят, че счупените огледала и стъкла поглъщат положителната енергия и я превръщат в отрицателна. Те носят нещастие и провал. Все пак всички знаем поговорката: „Ако счупиш огледало, те чакат 7 години нещастие”.

Счупена посуда
Както счупеното стъкло, така и счупената чиния или чаша поглъщат като гъба негативи. По-добре ги сменете с нови, защото освен това не е много удобно от такава посуда да се яде или пие.

Стара техника
Счупеното или неработещо оборудване няма място в дома ви. Според експертите по биоенергия, всички домакински уреди са в състояние да поглъщат и съответно предават отрицателна енергия. По-добре се отървете от тях и освободете пространство в дома ви.
  
Стари дрехи
Може би всеки в апартамента си има стари обувки или дрехи, оставени „за спомен” и „за всеки случай”. Много негативна енергия обаче се събира у тях. Именно тази енергия създава семейни проблеми и такива в личния живот и здравето. Не се страхувайте да се отървете от старите неща, а дайте път на новото.

Вещи на починали
Много е важно да помним близките си, които вече не са сред нас, но не трябва да пазим вещите им. Нещата на починалия излъчват силна негативна енергия и може да имате проблеми със здравето си заради тях. Такива неща трябва да бъдат изгорени. Добре е да приберете снимките им в кутия и да ги държите в мазето.

„Мъртви” неща
Глава на отстрелян елен, колекция от пеперуди или сухи цветя. Те красят интериора, но всъщност са истински енергийни вампири и поглъщат цялата положителна енергия. Добре е да не ги държите в жилището си.

Неработещи часовници
Счупеният часовник е много лош знак. По-добре или го ремонтирайте или просто го изхвърлете, без грам да го мислите.

Изхабени почистващи материали
Стара метла или прокъсана вече кърпа за ръце. Това са неща, които съществуват в почти всяко домакинство, но всъщност са просто източник на негативна енергия и проблеми. Препоръчително е да изхвърлите в кофата.

Несъществени и нефункционални вещи
Един чорап или пък чехъл — това са неща от ежедневието, което вече може да не използвате по предназначение. Те блокират положителната енергия. Отървете се незабавно от тях.

Снимки с негативно съдържание
Имате картини или снимки, които всъщност не ви носят положителни емоции. В такъв случай е по-добре да не ги държите в дома си. Те ще донесат нещастие не само на вас, но и на близките ви и ще повлияят на психическото ви състояние.


Четете още:

🔴 Няма да повярвате каква частица от България се появи насред Лондон (СНИМКА)

🔴 Тази могъща молитва за здраве може и да ви избави от коварни болести!

🔴 Мръсната истина за всички зодии





Източник: Актуално





Коментари

горе