Всяка година от 15 години насам той изминава 13000 километра, за да види ранената си любима: история за истинската любов



Какво е истинската любов и има ли мерило за нея? Унесени в ежедневието и егоизма си, ние, хората, често забравяме да покажем чувствата си на хората, които обичаме. В това отношение има много какво да научим от животните, например.

Ето една история за истинската любов и вярност :

Всеки август щъркел на име Клепатан е принуден да остави приятелката си Малена, за да отлети в Южна Африка. За съжаление Малена не може да отлети с него - преди 22 години ловец я ​​ранил и оттогава тя остава сама и търпеливо чака своя годеник. Оттогава насам за последните 15 години лоялният Клепатан, преодолявайки разстояние от 13 хиляди километра, се връща при любимата си всеки март.

влюбени щъркели

Докато щъркелът е в Африка, за Малена се грижи за бивш учител. Щъркелите са построили своето любовно гнездо точно на покрива на къщата му, която се намира в малкото село Бродски Варош, Хърватия. Благодарение на него тази истинска любовна история стана известна. Вижте тези красиви влюбени птици:

влюбени щъркели

влюбени птици

вярност при животните

грижа за щъркели

двойка щъркели
© Jemchyjinka.ru Источник: https://jemchyjinka.ru/2019/03/23/vernyj-aist-uzhe-15-let-letaet-po-13-tysyach-kilometrov-chtoby-uvidet-svoyu-ranenuyu-zhenu/?fbclid=IwAR0zUyE272TPyLBPsSipaR-iEWy21JkPcXcfIexX_R2LjTpYgQ1a7gAV55I


Четете още:

🔴 Още не се е съвзела от смъртта на Шабан Шаулеч, нова трагедия за една от най-близките му

🔴 Нови снимки от звездната сватба на Софи Маринова и Гринго

🔴 Сложиха цена на живота! Ето по какво ще пресмятат обезщетенията на близките на загинали при катастрофа





Източник: За Жената





Коментари

горе