Заставиха Мира Добрева да влезе чисто гола в сауна, тя подходи по байганьовски




Тв водещата Мира Добрева е потресена от сауните в Австрия. Ето какво написа тя в социалната мрежа Инстаграм: "В австрийските сауни, оказа се, хората влизат голи. Мъже и жени заедно. Ей, така. Както майка ги е родила. И както природата ги е уредила. Едни с менци, други с оръдия.

Някои готови да стрелят, други клюмнали като прецъфтели кокичета. Мандахерцат се насам-натам разни кореми и уж на никого не прави впечатление, пък заглеждат се, да Ви кажа честно.

Шокираща ми дойде тая работа, та си останах с банските. Обаче, карат се, пустите му австрийци. На ред са научени. И на дисциплина. Та трябваше да избирам - да напусна СПА-центъра или да спазвам правилата, валидни за всички. Бях платила за 13-те сауни и не знам колко минерални басейна, бях си наела хавлия и джапанки.

Поразгледах за нови заповеди, ама никъде не видях да е забранено с хавлия в джакузи. Та така се плациках. Байганьовска работа малко, ама... как ме виждате гола сред австрийското народонаселение... Утре как ще подходя, не знам. Дайте идеи"...


Четете още:

🔴 Никифор и Василена от "Женени от пръв поглед" са в развод

🔴 Слънцеядът Иван Стойчев: не съм ял храна от 2009 година!

🔴 Тревога! Хиляди пациенти без личен лекар от юни, вижте защо





Източник: plovdiv24





Коментари

горе