Приятелките мислят, че давам луди пари в салона. Да, ама не! Ето как сама си ламинирам косата, при това ефектът трае цели 2 седмици!



Маска за коса с ламиниращ ефект

Ламиниране и кератиново изправяне - едни от най-популярните процедури в салоните за красота. Момичетата са готови да дадат луди пари, за да постигнат магическия ефект на  идеално права коса  . Но дали си струва?

Маска за коса с ламиниращ ефект





Действието на такава процедура не трае повече от 3 седмици. Можете да постигнете максимален ефект само след третата процедура. С изчезването на средството се влошава структурата на косъма. Може да се получи олисяване : фоликулите не винаги издържат теглото на новата коса.





Днес ви предлагаме естествена рецепта за ламиниране на косата . Тази маска ще запази косата гладка и лъскава с ефект до 14 дни!

СЪСТАВКИ:

  • 100 гр. кокосово мляко (не масло!)
  • 2 супени лъжици лимонов сок
  • 1 супена лъжица зехтин
  • 1,5 с.л. картофено нишесте





ПРИГОТВЯНЕ:

  1. Смесете нишестето с лимоновия сок и разбъркайте добре. Не трябва да има бучки!
    Маска за коса с ламиниращ ефект
  2. Поставете лимонената смес в малка тенджера, добавете кокосово мляко и зехтина. Загрейте добре сместа, но без да завира!
    Маска за коса с ламиниращ ефект




Когато маската се сгъсти, я нанесете върху чиста, влажна коса . Внимателно разпределете маската върху косата, поставете отгоре шапка за баня  и увийте главата с кърпа. Оставете маската да действа в продължение на 45 минути, след което отмийте с безсулфатен шампоан .

Ще усетите ефекта още след първата процедура.  Косата ви ще стане копринена, лъскава и много покорна . Не забравяйте да разкажете за това ефективно средство и на приятелките!


Четете още:

🔴 ЛОШО ВРЕМЕ: Новата седмица започва с облаци и дъжд

🔴 Жена унижи годеника си публично, когато разбра цената на годежния й пръстен

🔴 Защо Слави Трифонов не отиде на погребението на Васил Илиев?





Източник: За Жената





Коментари

горе