Болница предлага работа на сестра Жекова от "Откраднат живот" 





Да облече униформа на медицинска сестра, но не само пред камерата за „Откраднат живот“, а и в реалността – такова предложение е получила Марта Вачкова от голяма болница във Варна. Комедийната актриса разкрива, че все по-често хората по улицата се припознават в героинята й – сестра Магда Жекова. А когато влезела в поликлиника или в болница, някои служители се обръщали към нея с "колежке".

"Най-близките ни семейни приятели също са лекари. Откакто съм сестра Жекова, непрекъснато получавам покани от различни лечебни заведения. Това са съвсем сериозни предложения", сподели дъщерята на Григор Вачков.





Един от най-изненадващите моменти за нея на снимките в "Откраднат живот" пък бил по време на сцена с любимеца на публиката доц. Банков, в чиято престилка доскоро се разхождаше Юлиан Вергов. "Аз му се карам, че флиртува с всички сестри в болницата, а той изведнъж ме целува – нещо, което изобщо не беше написано в сценария. И какво, мислите, направи сестра Жекова – просто си оправи косата пред огледалото и се усмихна. Така го беше замислил Юлиян – да ме шокира по такъв начин, че и самата сестра Жекова да си каже: "Виждаш ли, и теб да беше подгонил, щеше да му се дадеш", разкри актрисата.


Четете още:

🔴 Българите в Испания са склонни да си помагат помежду си (Видео)

🔴 Стана известно името на кралското бебе

🔴 Силвия Кацарова остана без пенсия





Източник: Ретро





Коментари

горе