Фантастичен петък за 4 зодии, късметът е на тяхна страна



В петък може да осъществите едно интересно пътуване, което вероятно ще е планирано предварително или отложено преди време поради някаква причина. Като цяло днес приятните преживявания и новини ще дойдат чрез пътуване или чрез хора от други градове и държави.

Използвайте благоприятните тенденции на този ден да хармонизирате важни за вас отношения с жена Това ще бъде благоприятен ден за вземане на важни решения, за получаване или изпращане на покана, документ или договор.

Благоприятно развитие ще има и юридическо дело (ако сте ангажирани с такова). Днес избягвайте да търсите отговори на въпроси свързани с ваши минали отношения или конфликти с мъж.

Овен

През този ден не вярвайте на слухове. Каквото и да ви казват другите вие трябва да следвате своята линия на поведение. Поне ще сте сигурни, че не сте изневерили на себе си.





Телец

Този петък не прекалявайте с удоволствията. Много лесно може да прекрачите границата, а сега нямате нужда от това. Не ви се случва толкова често.

Близнаци

Този петък не тръгвайте на дълъг път. Помислете дали не е по-добре да отложите пътуването за друг ден. Бъдете внимателни и при пресичане.

Рак

Този петък помислете дали не пропускате нещо важно. Може би някой чака важен знак от ваша страна. Ако се забавите още може и да няма нужда да правите, каквото и да било.

Лъв

Този петък не е много ясно какво точно ще искате. За това приемайте всяко предложение. Оставете инициативата на останалите.

Дева

"); } else { document.write(" "); }

Този петък не правете компромиси със желанията си. За да бъдете себе си трябва да получавате това, което искате. Иначе ще ви е трудно.

Везни

Този петък имате шанса да направите своите първи стъпки към ваш грандиозен план. Запазете стъпките и плановете си в тайна. Дори да ви питат - правете се, че не сте разбрали въпроса.

Скорпион

Този петък не пробвайте нови неща. Това е ден, в който да заложите на добрите стари проверени начини за действия и комуникация.





Стрелец

Този петък не търсете виновни за вашето положение. Вие сте достатъчно самостоятелни, за да допускате чуждо влияние. Сега помислете как да поправите нещата.

Козирог

Този петък не обещавайте нищо на никого, дори на себе си. Дори да имате желание да изпълните нещата, много лесно може се окажете в невъзможност да ги изпълните.

Водолей

Този петък не взимайте нищо назаем. Не е ясно дали външни обстоятелства няма да ви попречат да върнете заетото.

Риби

Този петък направете всичко възможно, за да избягате от статуквото. Дори най-стриктната работа направете така, че да избягате от рутината. Вечерта разтоварете по любимия ви начин.

източник: dunavmost.com


Четете още:

🔴 Пет зодиакални знака ще открият истинското щастие през май 2019 година

🔴 Майката на спасения в УМБАЛ-Бургас Атанас за лекарите: Не са доктори, а Богове

🔴 Цял Плевен е на крак! Две момиченца изчезнаха безследно (СНИМКА)





Източник: Марица





Коментари

горе