Сузанита преби момиче в столичен клуб: "Просто я дръпнах за косата и я свалих на земята". Ето още откровения за случката:



Сузанита в Папараци

Сузанита не спира да провокира публика и фенове с изявите си. Наскоро скандалната тийн-блондинка призна за побой в нощен клуб пред камерата на "Папараци" и без капка срам разкри подробности за случилото се.

Певицата поясни, че била силно провокирана от отсрещната страна.

Дъщерята на Орхан Мурад призна пред Венета Райкова , че много неща търпи и прощава, но когато засягат семейството й, пали много бързо.

„Аз съм козирог — с рогата напред. И когато засегнат моето семейство, не се въздържам“, призна изпълнителката. След което разказа откровено, че е избухнал скандал между нея и момиче в столична дискотека. И когато в спора били намесени слепотата на баща ѝ и болестта на майка ѝ, това я накарало да прибегне към физическа разправа. „Побеснявам, когато стане дума за семейството ми!“, каза Сузанита и разказа цялата случка.





„То реално не беше бой, аз просто я дръпнах за косата и я свалих на земята. Тя си удари главата в тоалетната чиния, започна да й излиза пяна от устата, да се прави, че припада и аз просто си събрах нещата и се махнах“, добави изпълнителката.

Въпреки, че му прави чест да признае грешката си пред всички, момичето явно има още много да учи за помощта към другите, а още повече и за разкаянието и умението да искаш и да даваш прошка.

Не стана ясно дали това е изолиран случай или Сузанита и друг път е влизала в подобни схватки, но тя призна, че е силно защитнически настроена към семейството си. „Те също много палят, когато става дума за мен“, казва още тя. И допълва, че подмятания по свой адрес би подминала, но не и когато някой използва семейството й, за да я нарани.

Иначе Сузанита е категорична, че рядко си позволява да избухне по този начин. Тя не коментира как се е развила ситуацията след инцидента, но едно е сигурно — едва ли младата певица би си позволила подобни ексцесии втори път.


Четете още:

🔴 15 малки детайла заради които другите ви вземат за мърла и могат да изпортят цялата ви визия:

🔴 Джинджифиловата обвивка намаля 5 сантиметра мазнина от корема

🔴 Има ли бебе или не? Тези снимки на Златка и Благо потвърдиха истината окончателно (Снимки):





Източник: За Жената





Коментари

горе