И таз добра - Рачков изоставя Маги! Ето какви са плановете на комика:



Свикнали сме да свързваме имената на Димитър Рачков и Маги Халваджиян , но на голяма част от зрителите им омръзна да гледат комика във всяка продукция на Халваджиян. Говори се, че дори и самият Рачков търсел начин да излезе от това си амплоа и да се заеме с нещо различно .

Бургазлията искал да се съсредоточи върху своето шоу, което предизвика истински фурор.





Плановете му за бъдещо професионално развитие са свързани и с театъра.

Скоро той се завърна на сцената с изявата си в „Хъшове 300“. Въпреки второстепенната си роля, Рачков остана изключително доволен от представянето си. В спектакъла комикът играе ролята на румънски сервитьор, но макар и малка, ролята му е изключително запомняща се. Театърът прави Рачков много щастлив и той е категоричен, че този вид актьорство много му липсва.

Хъшове





Засега комикът е склонен да запази единствено изявата си в „Като две капки вода“.

Вариантът той да води новото предаване на Маги Халваджиян, което ще се излъчва в ефира на бТВ, не го устройва, тъй като няма да му остава време за театрални изяви. Поради тази причина продуцентът е предложил на Ненчо Балабанов да заеме мястото на Рачков в новата продукция.

Ненчо Балабанов

Имитаторът на Бойко Борисов приел с охота предложението. За разлика от колега си Рачков той не може да се похвали с толкова много ангажименти.

В медийното пространство се появи и версия, според която Краси Радков ще се влее в редиците на Халваджиян. Името му е спрягано за водещ на новото предаване.


Четете още:

🔴 Снимки от тузарската почивка на Венета Райкова със сина й (снимки)

🔴 Банките се цакат с рекордно ниски ипотеки

🔴 Ужасът в тунел "Витиня" е неописуем





Източник: За Жената





Коментари

горе