Стотици българи преживяха кошмар в самолет на Ryanair



Стотици българи, пътуващи със самолет от Дъблин за София, преживяха голям кошмар през уикенда, съобщи Блиц, позовавайки се на потърпевш пасажер.





Летателният апарат на компания "Ryanair" трябвало да излети в 18:35 ч. местно време в събота. Вместо това обаче закъснял с близо 3 часа заради повреда в един от двигателите. По-големият проблем за нашенците обаче бил мъртвопиян пътник, който бил допуснат безпрепятствено в самолета.





След това в салона се разиграл невиждан екшън. "Беше истински ужас. Един от пасажерите - българин от Варна, се качи мъртвопиян. Не стига това, ами и продължаваше да се налива в самолета. Крещеше постоянно, държеше се непристойно, не спазваше инструкциите за безопасност и сипеше вулгарни думи към стюардесите", разказва свидетелят.

Буйстващият мъж бил толкова пиян, че при опит да отиде до тоалетната, залитал и падал върху останалите пътници в самолета, които гледали с недоумение какво се случва. Изненадващо, след кацане на летище "София", варненецът не бил задържан от властите.


Четете още:

🔴 Танцуващият милионер за пръв път се показа с женски дрехи и на токчета-Пак му отиват, нали! [ВИДЕО]

🔴 Когато имаш силна майка, ти самата ставаш силна дъщеря

🔴 Ето каква е в живота Арзу от Сълзи от рая





Източник: Марица





Коментари

горе