За първи път в Пловдив: Менделсон в рок вариант, рев на мотори вместо клаксони и булка с кожено яке [ВИДЕО]




Чопър вместо лимузина, кожено яке вместо воал, рев на мотори вместо клаксони – такава бе атмосферата на първата рокерска сватба в Пловдив. Илиян и Таня избраха петък 13-и, за да си кажат заветното “ДА”, и вместо да бъдат като останалите двойки, те предпочетоха да направят истинска мото сватба.

Минути преди 16 часа младите пловдивчани пристигнаха с бял чопър, придружени от най-верните си приятели, също с мотори. Красивата булка бе в бяла рокля, но с кожено яке. Той – с елегантен костюм, но с каска.

Моторите обградиха младоженците и ритуалната маса, която бе извадена пред Дома на младоженците. За да бъде всичко в тематиката на рока, сватбеният марш звучеше в рок вариант. Водещата на церемонията пък бе с кожен тоалет и ръкавици.






Илиян и Таня са заедно от три години. Запознават се във Фейсбук, а страстта им към моторите ги сплотява. Приятелството им прераства в любов.

По време на екскурзия в Рим, точно пред фонтана Треви, 30-годишният мъж уж се спъва. На земята намира пръстен и още на колене той се обръща към Таня с думите „Ще се омъжиш ли за мен?”.

„Не знаех какво се случва. Повторих три пъти „Не, не, не”, но накрая извиках „Да”. Решихме сватбата ни да е точно на петък 13-и. И двамата решихме всичко да е в рок стил, а вместо със сватбена кола да пристигнем с мотори”, разказа пред наш репортер Таня.

С половинката й са категорични, че именно тя ще бъде пътеводителят в тяхната връзка.






„От дете обичам моторите – да карам и да се возя. Във профила ми бях качил един пистов мотор. Таня много го харесала и ми пусна покана за приятелство. От тогава я обичам”, сподели Илиян.

Мотористите не членуват в мотобратството, но сред гостите бяха членове на пловдивския клуб.

Още от уникалната атмосфера може да видите във ВИДЕОТО:



















Четете още:

🔴 4-те основни супи, които всяка жена трябва да умее да прави

🔴 Яйце + мляко= копринена коса, яйце и банан= подхранва косата и я прави двойно по- гъста и още няколко маски

🔴 Представяме ви най-малкото училище в света - в него учат само 2 деца!





Източник: trafficnews





Коментари

горе