Зловещи новини за взрива, убил жена на бензиностанция



Загиналата от експлозията на бензиностанцията на Марешки VM Petroleum в Добрич жена е имала множество травми и разкъсвания, съобщи началникът на Спешно отделение в болницата в Добрич д-р Калоян Куртев, цитиран от Про Нюз Добрич.





Тя и дъщеря й пострадаха при взрив на газова бутилка при зареждане с метан на бензиностанцията. Колата, която е таксиметров автомобил, е била управлявана от по-младата жена.

Майка й, която е на 67 години, е пострадала много тежко и по-късно е починала. Дъщерята е настанена с комоцио и травма на главата в отделението по Неврохирургия на МБАЛ-Добрич. Няма опасност за живота й.





При постъпването в Спешно отделение двете жени са били с амнезия, младата е успяла само да обясни, че майка й е седяла на задната седалка. При това задната част на колата е била унищожена. Двете пострадали жени от таксито са откарани с линейки до болницата в Добрич, където майката е починала.

Две жени - майка и дъщеря, са пострадали при експлозия, станала около 20 ч. в събота на бензиностанция в Добрич. Това съобщи директорът на пожарната в града комисар Дарин Димитров. По предварителни данни е избухнала метанова бутилка на автомобил по време на зареждане, съобщава БНР.

Пострадалите жени са били откарани към спешното отделение в Добрич.





Подробности за състоянието им не бяха обявени.

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията, започнали са разпити на свидетели. Бензиностанцията е с прекъснато електрозахранване.

Взривилият се автомобил е почти напълно унищожен.






Четете още:

🔴 Защо речта на Радев отново ядоса властта? Президентът е като кост, жестоко заседнала в гърлото на ГЕРБ

🔴 Режисьорът и актьор Владислав Карамфилов - Влади Въргала: Фандъкова е от малкото политици с морал

🔴 Какви правила да спазваме, ако искаме да имаме по-здраво сърце?





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе