3 моркова, 6 дни и забравих какво е тахикардия



Сред многото народни средства и съвети е много трудно да се намери нещо стойностно и ефективно. Свикнали сме да сме скептични към различни тинктури, отвари и компреси, но понякога има и стойностни методи за лечение.

Една от тях се счита суровите моркови за сърцето . Най-удивителното е, че не е нужно да готвите или варите нищо - просто ги разделете наполовина и го използвайте.

Какво е полезно в морковите

Морковите са полезни за сърцето, тъй като съдържат същите елементи като сърдечния мускул - натрий, калий и желязо. Също така пектинът, който е в този зеленчук, активно допринася за разграждането на вредния холестерол в съдовете.





В допълнение, суровите моркови или сокът им помага за предотвратяване или борба с болести като:

недостиг на витамини и анемия;
инфаркти;
нарушения на храносмилателния тракт;
очни заболявания;
възпаление на щитовидната жлеза.

За тези, които искат да отслабнат, също е хубаво да обърнат внимание на морковите - те задоволява глада и в същото време насърчава активното изгаряне на мазнини . Особено полезно е да похапвате салати с моркови на гладно.





В допълнение към консумацията им, морковите могат да се използват и като външно лекарство. Народното лекарство „3 моркови” е особено популярно , което за 6–9 дни ще ви помогне да се отървете от тахикардия и честия задух.

За да направите това, вземете три средни моркови: обелете един и нарежете наполовина, а два - поставете на тъмно, студено място. Фиксирайте половината от зеленчуът  с пластир на гърдите си, с разрез на тялото, на  сърцето и спете 2-3 дни с него, докато морковите не започнат да избледняват. След това вземете следващата половина и след това използвайте всички останали кореноплоди по същия начин.





След като сте консумирали всички моркови, отделете седмица почивка и повторете курса 2 до 5 пъти. Веднага след края ще почувствате нормализирането на кръвното налягане, липсата на тахикардия и намаляване на умората и раздразнителността.

За да засилите ефекта на морковите, опитайте да пиете сокове или да добавите моркови към салати през периода на приложение - витамини и минерали, включени в състава, ще осигурят по-бърз и по-ефективен ефект. Бъдете здрави!






Четете още:

🔴 Златен бутон за незрящия Андриан от Славена Вътова (ВИДЕО)

🔴 Академик Петър Иванов попари БАН за турското робство

🔴 Радина Червенова победи рака и разкри за приказна ваканция





Източник: За Жената





Коментари

горе