"Ангел пазител с протегната ръка" към безплодна двойка. И една снимка от видеозона





Британка с диагноза ендометриоза (заболяване, при което тъкан от вътрешната обвивка на матката се установява извън нея, обикновено в други органи в областта на таза, като маточните тръби и яйчниците) забременя!

На преглед с видеозон се разкрива подобие на извънземно в горния десен ъгъл - сянка, наподобяваща човешки силует с протегната ръка, пише The Sun.

Изданието го нарича "ангел пазител".






Кларк и половинката й Джеймс Грувел са двойка от Англия, на по 24 години, но имали опасения, че никога може би няма да се сдобият с рожба. С изненада обаче разбрали, че ще имат бебе.

Въпреки че е диагностицирана с ендометриоза, която може да доведе до болки и безплодие, по молба на приятеля си, Кларк си направила тест за бременност. Резултатът изумил и двамата: Бременна е!






Двамата отишли на преглед при гинеколог и там на видеозона забелязали своя "ангел пазител". Снимката е направена в 12-ата гестационна седмица на плода.

Бъдещата майка коментира пред The Mirror Online: "Изпратих снимката на леля и мама едновременно, тъй като реших, че има нещо не съвсем точно".

"И двете казаха, че това нещо на снимката има лице и ръка, насочена към него! "Леля ми каза, че имаме ангел-пазител, което е доста мило".






Четете още:

🔴 Генка Шикерова нае таксито на Бенатова

🔴 Лили Иванова изпрати най-пищния венец за проф. Вучков

🔴 Ехиден некролог за проф. Вучков скандализира всички





Източник: glas





Коментари

горе