Мъжът на Поли Генова с голяма жертва заради нея и сина им (Вижте какво сподели младата майка)



Поли Генова сподели как се чувства като майка

Поли Генова сподели как се чувства като майка. Певицата признава, че покрай грижите за малкия Даниел няма много време за себе си и че засега не спортува. „Не, все още. Признавам си. Трудно е да съчетаеш почасовото хранене, което много изтощава и домакинските задължения. Всичко трябва да е чисто, стерилизирано.





Въобще тази професия е най-трудната професия, която може да има една жена. Но колкото е трудна, толкова е и сладка. Удовлетворението, което имаш и щастието, което ти носи детето, не може да се замени с нищо друго“, споделя за майчинството Поли пред репортерката на „На кафе“.





Щастливата майка открехна завесата и около личния си живот. Тя сподели, че нейният любим мъж, който е холандец, е прекрасен човек и сам е предложил да останат да живеят в България. „Той е прекрасен човек и аз много му благодаря за подкрепата. Защото той сам предложи, за да мога аз да се чувствам по-най-добрия начин, особено когато нашият син прави първите си стъпки.





Много е важно майката да бъде заобиколена от най-близките си хора и хората, които могат да й помагат. Затова искам да благодаря също и на семейството ми, което е до мен. Въобще съм голяма късметлийка“, споделя още Поли.

Певицата признава, че мъжът до нея все още има проблеми с научването на български и изпитва големи затруднения. „Най-трудно му е, че не може да чете азбуката, защото тя не прилича на латинската. Някои неща даже са точно наобратно. И ме пита много често това как се произнася, прави грешки, но според мен има желание и може би някой ден ще научи български“, казва Поли за затрудненията, които приятелят й среща при научаването на езика.





Първо пътуване

Певицата споделя също, че тъкмо се връщат от Будапеща и това е първото пътуване на Даниел извън България. „Много му беше интересно. Изключително любопитно му беше“, казва Поли. Тя също е останала силно впечатлена от Будапеща и от отношението на хората към децата там.

„Много са толерантни. Навсякъде помагат, когато видят майка. Нещо, от което ние можем да се поучим. Унгарците дават пример как трябва да бъдем толерантни и грижовни към децата и към родителите“, споделя своите впечатления певицата.






Четете още:

🔴 Собственик на изгорялата кола с човек в нея край Враца е синът на зам.-областния управител Робертино Маринов, момчето е в неизвестност

🔴 Прощавай, бабо, че те забравихме...

🔴 Инфарктът тръгва от черния дроб  





Източник: razkritia





Коментари

горе