Жаклин от "Пътят на честта" и Елена Сиромашка в "Ол инклузив" живее с Драго Симеонов (СНИМКА)



Една от най-ярките актриси в новия български сериал „Пътят на честта“ – сексапилната София Маринкова живее с емблематичния глас от „Дарик радио” Драгомир Симеонов, пише Уикенд. 

Двамата са заедно вече повече от 3 години, но не афишират връзката си, тъй като имат по един неуспешен брак зад гърба си. И София, и Драго пазели любовта си далече от светлините на прожекторите и малцина от колегите им били посветени в нея. 





27-годишната Маринкова се дипломирала в НАТФИЗ преди 3 години, в класа на Стефан Данаилов. Преди това завършила паралелка по изобразително изкуство в родното Търговище. Звездата на младата актриса изгряла докато е във втори курс на театралната академия. Явила се на кастинг за сериала „Женени с деца в България” и била избрана да играе дъщерята на Бикови. Заради ролята София станала от брюнетка блондинка.





София била в прекрасни отношения с бившата жена на Драго и двете поддържали връзка в социалните мрежи и си споделяли снимки. Макар че връзката им е от 3 години, и София, и Драго били противници на брачната институция. Началото на връзката й с журналиста съвпаднала с назначението й в театър „София”. В началото на лятото Маринкова се явила на кастинг за роля в „Пътят на честта”.





Нейната героиня – шефката на агенция за модели Жаклин Станкова, е един от най-колоритните и запомнящи се образи в сериала. Тя е коренно различна по съдба и характер от самата актриса.

Фенове определят актьорската игра на София като блестяща и дори над нивото на сочения за звездата в сапунката – Ивайло Захариев.






Четете още:

🔴 За калпавия учител и мечешката услуга

🔴 Пиян младеж крещи в пловдивско село "Ставайте, помаци, майка ви..."

🔴 Племенникът на Слави Трифонов не издържа и избухна с коментар





Източник: dunavmost





Коментари

горе