Ето я диетата, с който Марта Вачкова успя да стопи 20 килограма от снагата си и е по-хубава от всякога:



Едва ли ще повярвате, че Марта Вачкова е любител на строгите диети - и наистина, актрисата никога не е спазвала драстични режими. Факт е, обаче, че симпатичната пухкавелка успя да свали цели 20 килограма от снагата си и изглежда по-добре от всякога!





Според запознати нейното преобразяване не е случайно и се дължи на нови хранителни навици, които звездата от Откраднат живот си е изградила.

Говори се, че благодарение на тях през последните месеци Вачкова е свалила близо двадесет килограма.

Новият режим на актрисата се спазвал много лесно. При него не се гладувало, а просто се следяло съотношението между протеини и въглехидрати. По този начин начин килограмите си отиват неусетно, а тялото продължава да е изпълнено с енергия.





Марта Вачкова слаба

Най-важното в режима е закуската. Тя не бива да се пропуска никога и е около час след събуждане. Включва засищащи, но леки храни. След това се приема храна още 3-4 пъти, като е добре това да се случва през равни интервали. Не е желателно обаче да се яде през голям период от време. Храненията трябва да са през 3 часа, или най-много през 5.





Важен акцент в режима на Марта Вачкова е и обядът – той представлява топла супа, пише Таблоид. Ако ястието е с месо, след това салатата трябва да е постна.

Вечерята на звездата включва риба или нетлъсто месо. Добавя се и зарзават, но той трябва да е минал термична обработка. Зеленчуците на пара или печените зеленчуци са добър вариант.






Четете още:

🔴 "Българските новини" от Атина: Почина Краси Киров

🔴 5 неща, за които не трябва да разказвате на никого!

🔴 2020-та наближава: каква ще бъде годината на Металния Плъх?





Източник: За Жената





Коментари

горе