Най-сетне: ето я жената до Виктор Николаев, която той упорито държи в сянка от 15 години (Снимки)



Виктор Николаев е едно от любимите лица от малкия екран, но журналистът упорито избягва да коментира личния си живот. Малкото, което официално се знае за него, е, че живее на семейни начала от почти 15 години с колежката си от радиото Людмила Железова , с която имат дъщеря Дара.





Половинката му, обаче, упорито страни от светските изяви на мъжа си и нито веднъж не е била негова дама партита.

Най-пресният пример е банкетът по случай 25-годишнината на Нова телевизия, къде Виктор отново вдигаше наздравици като ерген. Това е един от малкото кадри, където двамата са засечени заедно:

жената на Виктор Николаев





В интервю за Националното радио обаче Людмила вдига завесата около мистериозната си личност и признава неизвестни за себе си факти. В БНР журналистката е била назначена още през далечната 1997 г. Преди да се ориентира към радиото, е била в коренно различна сфера – тази на изкуството. Известно време работела като помощник-режисьор в столичния Театър 199. Висшето ѝ образование пък е по специалност „История“. "Назначена съм от 1997 г., но радиото стана моя любов през 1993 г. и тогава трябваше много дълго да стажуваме, да носим ленти. През 1997 г. се явих на един конкурс и тогава започнах официално да работя само в радиото. Преди това работех в радиото и театъра. Всъщност аз така попаднах в радиото, работейки в Театър 199, аз имах достъп до всички актьори“, споделя жената на Николаев.

Виктор Николаев жена





"Винаги съм имала отношение към изкуството“, добавя тя и си спомня, че първите ѝ интервюта били точно с актьори за предаването „Нощен Хоризонт“. В трудните години Людмила работела като учител в 150-о ОУ „Цар Симеон“ в София. „Исках да науча децата да обичат историята, защото история първи, втори час - те спяха в часовете“, казва тя, но твърди, че радиото е нейната сбъдната мечта. За пръв път посетила сградата на БНР в детските си години, когато пеела в детски хор в Бургас.





"Имахме невероятно обаятелен човек за диригент. Казваше се Милка Стоева. Имах щастието да излизам с нея на сцена, с целия хор, защото правихме един мюзикъл "Въртележката" по текст на Самюел Марша, музика на Петър Ступел. Аз имах възможност първи, втори, трети, четвърти клас да ходя по различни сцени. В БНТ записаха спектакъла и дойдохме в БНР. Като в един храм се почувствах и си помечтах на входа на радиото - боже, ако някога порасна, много искам да дойда да работя тук“, споделя радиоводещата, която от 5 години води предаването "Нещо повече“.

Работата не ѝ пречела да бъде и любвеобилна майка. Въпреки, че с Виктор имат 12 години възрастова разлика в нейна полза, били на едно мнение за възпитанието на тяхната щерка. Дара наследила творческия нюх на майка си и се занимавала с рисуване и танци.
 


Четете още:

🔴 Чудотворна икона на Пресвета Богородица лекува нелечими болести

🔴 Паулина се разправи по женски с годеницата на Краси от "Фермата" - ето какво си казаха двете:

🔴 Варненец изнасили родната си дъщеря





Източник: За Жената





Коментари

горе