Веселин Маринов омъжи тайно красивата си дъщеря (Снимки)



Изненадващо Веселин Маринов сподели, че е омъжил дъщеря си повторно тази есен. Красивата Йоана и мъжът, спечелил сърцето ѝ, се венчали тайно от очите на обективите и медиите на тихо семейно тържество.





Припомняме, че този брак е втори за Йоана.

Преди 3 години красавицата се разведе с предишния си съпруг, популярния д-р Станимир Сираков.





бившият зет на Веско Маринов

Сватбата е била тази есен, а изпълнителят на "Горчиво вино" призна, че е безкрайно щастлив за наследничката си. "Тя се чувства много добре с момчето, което си е избрала, и вече не е Маринова, а Стефанова. Имахме едно много мило тържество около техния граждански договор, подписаха и църковен брак. Не знам защо казах договор, брак е дума, която също не харесвам. Обвързаха се завинаги", призна звездата в предаването "Мармалад".





Веско Маринов дъщеря

Първата сватба на дъщеря му бе през 2014 г. Бившият зет на Маринов, който е медик от УМБАЛ "Свети Иван Рилски"о пък се прочу с уникалната мозъчна операция, с която спаси живота на 10 годишно момиченце, страдащо от хидроцефалия. Именно покрай цялата шумотевица около геройството на доктора стана ясно, че той вече не е зет на певеца, а има ново семейство, дори и син от втората си съпруга.





Наред с хубавите събития в личен план, Веселин Маринов продължава своето турне "Легенда за любовта”. Той обяви в социалната мрежа, че заради неотложно пътуване концертът в Троян, който беше планиран за 11-ти ноември, ще се състои в сряда. На 14 ноември Веселин Маринов ще пее в Плевен, на 18-ти е в Пловдив, а на 19-ти - в Пазарджик.






Четете още:

🔴 Мъж получи юмрук в лицето от новия съпруг на бившата си

🔴 Никой не си прави вече баница след това изкушение за небцето- хем е по- лесно, хем по- бързо и убийствено вкусно

🔴 Да, това е Андреа без Фотошоп!





Източник: За Жената





Коментари

горе