Оглеждайте се за Калина! Страшно е да си сама и да си майка...



Няма да кажа и дума, въпреки че в сърцето си знам много добре какъв ще е развоят, но случката с Калинка ме разтърси из основи. Върна ме години назад и ми припомни колко страшна е депресията, колко страшна е липсата на морална подкрепа от близките, колко страшно е да си сама, да си майка... Къде си Муци, къде си по дяволите?!? Оглеждайте се по спирките, по светофарите... Оглеждайте се за Калина...





Тези страшни думи, които се надяваме да не са пророчески, написа днес приятелка на младата жена, която навръх Нова година изчезна в София - Калина Петрова. Тогава нейни приятели започнаха да я издирват чрез социалната мрежа, но от последния пост става ясно, че 33-годишната жена не е открита. Както и че близката й предполага най-страшното.





Няма да гадаем защо младата майка не е получила морална подкрепа от близките си. Искрено се надяваме, че Калина, която за последно е забелязана на 31 декември 2019 г. в 13:30 ч. в столичния квартал "Яворов" с колата си - "Шкода Октавия", с жълто-пясъчен цвят, а номерът е СВ0707BK, ще се появи от някъде.

Заради детето си.

Молим, ако някой е виждал Калина или знае нещо за нея, да се обади на 112 или на тел. +359887649745.


Четете още:

🔴 Тарашат колетите за домашно вино и ракия

🔴 Богоявление в Чикаго

🔴 1,96 млн. пенсионери защитени от запор





Източник: glas





Коментари

горе