Помните ли момичето на братя Аргирови? На 50 изглежда невероятно и ще става булка (Снимки):



За някои е " момичето на братя Аргирови ", за други - бившата на Жоро Илиев , за трети - първата българка, снимала се за "Плейбой", а за четвърти - просто Соня Васи . Красивото момиче от музикалните клипчета вече е зряла жена, която за своите 50 години изглежда направо умопомрачително.

Соня, която от много години вече се подвизава в САЩ, най-сетне се кани да мине под олтара, облечена в бяла рокля .



Соня Васи

Красавицата и бивша гимнастичка от доста време живее на съпружески начала с тенис-треньора на дъщеря си Тодор Бандев. Двамата най-сетне ще скрепят любовта си с пръстен и с бяла рокля. "Искам и плануваме да се оженя в бяла рокля. Нямах брак с Брейди и сега искам да сбъдна мечтата си да се видя в бяла рокля. Може би е по-добре това да се случи в Лос Анджелис, защото нищо повече не ме задържа в България, освен някаква професионална дейност", обяснила Васи на приятел от България по телефона.





Соня Васи брак

Преди две години Соня загуби първо майка си, а после и баща си на един и същ ден през година. Това било и последното й идване у нас заедно със сестра й.

С любимия си Тодор се запознават в заведение. Тя го пита къде е тоалетната, а той, без нищо каже, я хваща за ръката. Месец по-късно любовта им избухва на романтична среща в Париж. Блондинът Тодор зарязва дом, роднини, приятели и добре платената си работа като финансов директор в България, за да заживее със Соня Васи. Заради любимата жена Тодор става от бизнесмен учител по тенис в Америка, пише ежедневник.

Соня Васи с Тодор





"Просто в един момент разбираш, че това е любовта. Може много пъти да съм се питала дали човекът е за мен. Но с Тодор не беше нужно. Просто го видях и знаех, че това е моят мъж", изповядва се Васи.

Соня Васи става известна през 80-те години като момичето на братя Аргирови. Тя излиза на сцената заедно с легендарния дует още като 15-годишна и заживява заедно с тях. По-късно емигрира в чужбина. Живяла е в Норвегия, Сингапур и Англия, но от близо 30 години е установена в САЩ. Тя става известна като първата българка, която се снима за "Плейбой". В момента русокосата сексбомба е съсредоточила изцяло вниманието си върху дъщеря си Бриана, която е успешна тенисистка. Самата Васи е бивша състезателка по гимнастика. 


Четете още:

🔴 Роми ловят розови пеликани, готвят ги с кисело зеле

🔴 Известен българин шашна цяла Барселона, всички му свалят шапка! ВИДЕО/СНИМКИ 

🔴 60 вагона с боклук от Англия пристигнаха в село Бели извор





Източник: За Жената





Коментари

горе