Жена роди в тоалетна




20-годишна жена от Садово роди в тоалетната. Младата жена, от Садово, обяснила, че не е знаела за бременността си. По непотвърдена информация се твърди, че жената е работила като технически сътрудник в града. Не става ясно дали в деня на раждането е била на работа, или вкъщи.






След като разбрала, че е родила, веднага е била повикана Бърза помощ и медицинският екип е поел обгрижването на родилката. Самото раждане, според правилата, е приключило под контрола и наблюдението на лекарите от МБАЛ-Асеновград, където е била откарана и приета жената. Това е първото ѝ раждане.






Оказало се, че новороденото не се е появило на бял свят преждевременно, а си е било доносено до 9-тия месец. Вече и майката, и бебето са добре и ще бъдат изписани от болничното заведение.
Веднага след като медицинският екип е пристигнал на мястото на инцидента е направил необходимите процедури за стабилизиране здравословното състояние на новороденото. В болницата пък е бил извършен обстоен преглед на 20-годишната жена. Полагани са специфични грижи, за да бъдат сигурни медиците, че процесът е протекъл безопасно.






Четете още:

🔴 Майка забрави детето си в трамвая

🔴 Пламен Горанов се самозапалва пред сградата на Община Варна

🔴 Необичайната дата 20 февруари 2020 г.-Ето какво трябва да се направи в този ден, за да ви се изпълнят съкровените желания





Източник: Актуално





Коментари

горе