Еротиката съсипала кариерата на Сашка Васева - ветеранката на попфолка с тежко признание (Снимки):



Даже да не слушате поп фолк, няма как да не сте чували името на Сашка Васева или Дупнишката Мадона , както често я наричат. Тя бе една от емблемите във времената на зараждащия се "лек" жанр, а и до днес е запазила голяма част от някогашната си фен-аудитория.





Но в един момент, сякаш на върха на кариерата си, Сашка изведнъж сякаш залезе и постепенно се оттегли от пеенето . За мнозина причината и до днес остава загадка, но ето че изпълнителката на "Левовете в марки" сама призна каква е истината.





Легендата на поп фолка стигнала до извода, че причина за кариерния ѝ спад са еротичните фотосесии , с които преди години заля виртуалното пространство. След тях славата й и поканите за участия и концерти вместо да скочат, както се надявала самата тя, тръгнали стремглаво надолу.

Сашка Васева млада

"Направила съм големи грешки в кариерата си, които ми костваха много, макар да не бих казала, че се срамувам от тях. Грешно беше, че в момент, в който не намирах спонсори, реших да се завърна в кариерата с еротични фотосесии.





Публиката ми тогава, уви, се промени - от такава, която слуша музиката ми, стана такава, която мисли, че ще получи нещо от мен на участията ми. Беше ми неприятно, обаждаха ми се само мъже с неприлични предложения. Дадох сбъркан сигнал и вместо да получа покани за рецитали, заваляха други, непристойни оферти", съжали Васева в интервю за наш седмичник.

Сашка Васева колаж





С днешна дата певицата няма нови песни и затова не се чувства достатъчно актуална с жестоката конкуренция в лекия жанр. "Но ако намеря меценат, който да заложи на мен, ще е друго. Имам голямо желание за работа, но трябват и финансови средства. Музиката, аранжимените и клиповете, уви, са много скъпи. С удоволствие бих приела предложения за участия и концерти", допълни Дупнишката Мадона.


Четете още:

🔴 Иво Христов: Държавата е разнебитена

🔴 Читател: Китайски студенти от сърцето на коронавируса вече са в Пловдив, били са под карантина твърде малко!

🔴 Българка, върнала се от Италия: Чакайте да получите симптоми и се обадете на 112!





Източник: За Жената





Коментари

горе