Знаете ли колко луди хора има в ГЕРБ. Искат да се палят, ако дам оставка



Премиерът Бойко Борисов не смята да подава оставка. Това стана ясно от думите му при днешната инспекция на АМ "Хемус".

Пред журналисти министър-председателят днес коментира поведението на 5-те медицински сестри, които се барикадираха в помощната сграда на Народното събрание. (ВИЖТЕ ТУК)

След това в типичния си стил, каза, че днес много от членовете на ГЕРБ са му писали смс-и с настояване да не се подава на натиск и да не хвърля оставка.





"Това са пет човека (медицинските сестри, които му искат оставката, б.а.). Знаете ли в ГЕРБ колко луди хора има. Днеска, имам, оставил съм телефона в колата, но ми писаха много хора. Казват, че искат да се качат и хвърлят. Искат да се палят, ако хвърля оставка. Оказа се, че има много такива екстремни хора“, каза Борисов в края на разговора си с журналисти, когато вече бе видимо афектиран, че му задават въпроси, свързани с медицинските сестри, а не със строителството на автомагистралата. 

Съжалявам, че тези, които най-много говорят за върховенство на закона, най-много го нарушават, коментира още премиерът Борисов по повод на ескалацията с протеста.





"В една правова държава, парламентарна живеем, след по-малко от година ще има избори. Ще се явят, ще спечелят, ще управляват. Ние до тогава ще строим, за да можете да си вземете заплатите, защото като дойдат - ще ви ги спрат, ще изхарчат еврофондовете“, допълни той. 

„Отнасяме се с уважение към исканията на всеки“, подчерта министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в отговор на въпрос за протестните действия на медицински сестри в София през последното денонощие.





Попитан от журналисти дали случилото се има политически привкус, Борисов отговори: „Е, как да няма?! Нали всичките са учредители на политически партии, движения и то се вижда кой отива при тях. За мен това не е правилно“.

Премиерът Борисов напомни, че в една правова държава, в парламентарна република, има избори, а в България те предстоят след година.


Четете още:

🔴 В Китай изчезват хора, показали истината за Ухан

🔴 Тъстът на Божков се срещал с Ванга заради Царичина

🔴 Терористки ли са протестиращите медсестри? Гърневски вбеси БСП, безредици в парламента





Източник: flagman





Коментари

горе