Криза! Хипермаркети не приемат карти, страховити опашки пред банкоматите



Голяма драма настана за всички пловдивчани, които не разполагат с пари кеш. Масовото пазаруване доведе до срив в системата на плащанията с банкови карти. На много места това е невъзможно. В магазин Билла в Кършияка на ул. „Васил Левски“ не може да се плаща с карта, а информацията за това не е на видно място, алармира ядосана пловдивчанка.





Тя се възмущава, че бележката, с която персоналът уведомява клиентите за проблем с устройствата за разплащане, била захвърлена ниско долу върху продукти и в суматохата по пазаруването е абсурд човек да я види. 





Заради стълпотворението в магазина дамата чакала половин час на касата и когато дошъл нейният ред разбрала, че няма как да плати през ПОС терминал. Ако нямах пари в брой, трябваше да върна покупките си, ядосва се дамата и чрез „Марица" призовава клиентите на кварталния маркет да си носят пари в брой.





Подобно е и положението в „Кауфланд“, където ПОС терминалите не работят, а пред банкоматите на входа се вият страховити опашки, алармираха притеснени пловдивчани. И там плащането е възможно само с пари в брой.


Четете още:

🔴 Топастроложката Светлана Тилкова-Алена: Човечеството ще оцелее!

🔴 Да пребориш коронавируса! (ВИДЕО)

🔴 Иван Бакалов: Някои още не могат да осъзнаят, че животът се промени. Някои ще изгубят почивката, работата си, жилищата си





Източник: Марица





Коментари

горе