Задава се Лунно затъмнение на 5 юни: какво можем и какво не можем да правим на този ден - Астрология



Предстои да станем свидетели на второто лунно затъмнение от полусянката на Земята за 2020 г. – освен от България, то ще може да бъде наблюдавано също от Япония, Азия, Австралия, Индийския океан, Европа, Африка и другаде.

Този тип затъмнения не са така атрактивни като пълните лунни, тъй като Луната преминава само през полусянката на Земята, което само леко понижава яркостта на лунния диск.

Продължителността на лунното затъмнение на 5 юни ще е 3:16 мин. Началото му ще може да се види от София в 20:47, а максимумът ще настъпи в 22:24. Фактически едва по време на максимума ще има видима промяна в лунния диск – той ще посивее в долната си част.





Но какво означава това затъмнение от астрологична гледна точка?

Всяко лунно затъмнение е уникално и носи своята собствена енергия и заряд. Традиционно пълнолунието провокира пик на човешката психика – ставаме по-чувствителни и податливи на различни емоции. Второто лунно затъмнение за 2020 г. ще направи всичко това много по-ярко и осезаемо.

На 5 юни се отваря един своеобразен "коридор от затъмнения", който ще приключи чак през юли, което означава, че от този ден нататък, е важно да бъдете внимателни във всичко и да се доверявате повече на собствената си интуиция. Астролозите наричат ​​такива периоди "времето на прашните бури", през което пътят към щастието е труден и се изисква повече труд от ваша страна. Въпреки опасностите, привличането на късмет няма да бъде трудно, ако сте сдържани и не бързате с нещата.





Ето какво е добре да правите в този ден, както и какво е хубаво да избягвате:


Какво е препоръчително да се прави:

Лунното затъмнение е чудесно време за преосмисляне, планиране и наблюдение. На този ден може спокойно да планирате бъдещето си. Да развиете някоя идея, която отдавна обмисляте.

Пълнолунието в Стрелец е подходящо време за ритуали, насочени към пречистване и освобождение. На този ден астролозите препоръчват да се сбогувате с всичко в миналото, което ви тежи или усещате, че ви дърпа назад.

Идеално време е да обуздаете нрава си, ако напоследък се чувствате изнервени. Спортът е идеалното средство за целта и ще ви позволи да се справите със стресовите ситуации и да насочите излишъка си от енергия, за да постигнете нови отлични резултати.






Петъкът е подходящ за забавления. Положителните емоции ще ви заредят с енергия. Хубав момент е да помогнете на близък или пък на непознат - доброто дело също ще ви направи по-щастливи.

Какво не е препоръчително да се прави:

Не се поддавайте на емоции и не харчете пари за ненужни или скъпи вещи. Добре е да не давате заеми или самите вие да вземате.

Отложете важните срещи, ако има начин. Сега времето е по-напрегнато и срещите ми може да не се увенчаят с желания успех. По-добре е да действате по-бавно, отколкото да прибързавате в днешния ден.


Четете още:

🔴 Огромна мистерия със смъртта на 43-годишен майстор по старобългарска борба

🔴 Каква ще е съдбата на студентите, които чакат визи за бригади в САЩ

🔴 Скандално есе спечели конкурс в памет на Левски. Прочетете го!





Източник: edna





Коментари

горе