Коктейлът, взет от убиеца на Милен Цветков: Секс, агресия и халюцинации



Коктейли от дрога като този, взет от Кристиан Николов, предизвикват агресия, а често и халюцинации. Това разкри в интервю за "Марица" доцент Соня Тотева, един от водешите екперти в областта и бивш директор на клиниката в Суходол.





Както е известно, Кристиан уби журналиста Милен Цветков, след като джипът му се вряза в колата на ТВ водещия с над 100 км в час на софийско кръстовище. Тестът показа 4 вида наркотични вещества в кръвта му.

ДОЦЕНТ СОНЯ ТОТЕВА





"Доста пъстра картинка на субстанции прочетох в този случай", каза доцент Тотева, водещ експерт към ООН и шеф на Асоциацията за профилактика на наркомании, най-старата у нас. "Често младежите го правят като "билет" към дадена компания. Събираш се приятели и ти не може да участваш в тази група, ако не употребяваш такива дроги. Понякога, притегателната сила е момиче в компанията", коментира доцент Тотева.

"Често се опитват да бъдат лидери в тези групи, което ги кара да комбинират, експериментират. Този коктейл предизвикват ескалираща агресия, която се проявява в разюздано сексуално поведение, явяват се и халюцинации, при някои амфетамини се явяват зрителни фалюцинации. Те променят поведението на индивида към съвсем неадекватно", каза още ученият.





Тя посочи, че хит сред младите на пазара са точно коктейли като при Кристиан - марихуана, примесена с амфетамини и успокоителни. В кръвта на шофьора бяха открити въпросната комбинация - синтетичен "китайски" кокаин, марихуана, лексотан и амфетамини. 

Цялото интервю с уникални факти - четете скоро в "Марица"

 


Четете още:

🔴 Истинска трагедия! Неочаквано пoчина велик българин

🔴 Ето ги първите български пилоти, които ще се обучават на Ф-16 в САЩ СНИМКИ

🔴 Немска гражданка избра пловдивска болница за сложна операция





Източник: Марица





Коментари

горе