Рачков стяга сватба! Ето горещата му избраница (Снимки):



След драматичната раздяла с Мария Игнатова, предшествана от дългогодишна бурна връзка, Димитър Рачков отново накара всички да заговорят за любовния му живот. От половин година в ТВ-средите се шушука, че водещият на "Капките" е скочил в обятията на друга красива блондинка - плеймейтката Анита Димитрова , с която изглежда има все по-сериозни отношения, противно на всички очаквания.





Преди броени дни двамата отпразнуваха половин година от запознанството си, а според близки от обкръжението на актьора, дори вече си говорят и за сватба .

Неотдавна пък, Рачков дал и годежен пръстен на сексапилната участничка в еротичния конкурс "Мис Плеймейт" 2017, пише "Уикенд".

Рачков и Анита





"С Митко имаме прекрасни отношения! Той изключително много държи на мен и ми предложи брак. Сега сме сгодени, но ще видим кога ще насрочим сватбата – нека да мине цялата тази дандания с коронавируса", признала Анита пред свои приятелки, пред които с гордост демонстрирала красивия златен пръстен с малък диамант на пръста си.

Припомняме, че през февруари изданието показа как Рачков и Анита са на романтично пътешествие на Малдивите, а компания им правят продуцентите Маги и Джуди Халваджиян.





Анита плеймейт

Любопитна подробност е, че новата блондинка в живота на Рачков удивително много прилича на предишната - Мария Игнатова, с тази разлика, че Мария нямаше пищен силиконов бюст, както и множество корекции по лицето и тялото си.

Освен в еротични конкурси, Анита се е изявявала и като манекенка в агенция "Х моделс". С Рачков се запознава по време на снимки за новата песен на братя Аргирови "Ние", в чието видео взима участие като статистка.





Рачков нова любов

Както вече стана ясно, Мария Игнатова също не страда твърде дълго за Рачков, защото бързо откри нова любов - в лицето на интелектуалеца Ивайло Цветков-Нойзи. Скорошни слухове обаче твърдят, че двамата са сложили край на отношенията си - дали е вярно, времето ще покаже.


Четете още:

🔴 От последните минути: Борисов с най-агресивното си интервю от 20 години насам!

🔴 Не дръжте пари в спалнята и кухнята!    

🔴 Тони Димитрова спаси кучето на дует Ритон





Източник: За Жената





Коментари

горе