Жестока драма в кралското семейство заради Меган Маркъл



Херцогинята на Съсекс е в основата на огромна драма в кралското семейство, което по чудо не е разбило сплотеността на роялите на пух и прах. 

Още откакто стана част от най-известното семейство на Острова Меган Маркъл не зачита традициите и диктува свои правила. Оказа се, че вече причината за скандалното й поведение е ясна. 





Съвсем наскоро стана ясно, че принц Чарлз предвижда огромни проблеми със съпругата на сина си принц Хари. Той призна, че тя е силна жена, но кралицата трябва да е само една. 


Този факт не се хареса на Маркъл. Тя не е искала да се примирява с факта, че застава след Елизабет Втора, Камила и Кейт Мидълтън. 

Фенове на херцогинята на Съсекс са сигурни, че Меган е жертва на унижение, дискриминация, тормоз и обиди. 

Всъщност доскоро Меган беше в наистина завидна позиция - тя бе обичана и уважавана както от Елизабет Втора, така и от принц Чарлз. Съпругата на принц Хари обаче е свикнала с факта да получава това, което иска, когато поиска.

Тя обаче е била поставена в сложна ситуация, защото въпреки всичко е било редно да понижи капризите и претенциите си.






Още след сватбата между двамата, те успяха да вдигнат много рейтинга на кралското семейство, точно както направиха принц Андрю и Фърги преди много време. Сега обаче Кейт просто не желае да е трета цигулка след Камила и Кейт и именно заради това е решила да е в светлината на прожекторите по друг начин. 





На Меган й е важно да е център на вниманието - това е нейното основно мото в живота. 

Феновете на херцогинята и нейните защитници обвиниха Кейт Мидълтън, принц Чарлз и принц Уилям, че не прекарват свободното си време в бранене на Меган от медиите.





Те не обръщат обаче внимание на факта, че кралското семейство винаги всъщност е подкрепяло Маркъл, въпреки че повечето й действия бяха егоистични и само в нейна облага.

Първоначално всички смятаха херцогинята на Съсекс за глътка свеж въздух и имаха огромни надежди за великолепната четворка: Уилям и Кейт и Хари и Меган, но уви. 

На Меган бяха нужни само няколко дни, за да започне да съсипва всичко по пътя си. 


Четете още:

🔴 БЛИЦ: Тайна любовна афера между Ласкин и Нети взриви мрежата СНИМКИ

🔴 България поиска обяснения за карантината, налагана на нашенци

🔴 Учителка бие децата и има доказателства, а аз да я върна на работа?!





Източник: Блиц





Коментари

горе