Какво се случва след разваляне на магия?



Описваме водещите симптоми на премахната магия. Как да се определи дали аурата на жертвата е изчистена. Ходжа Абдула разказва подробно за изчистването – за колко време се случва, за периода на възстановяване и как да се предпазим от връщане на магията. Психическия и физически промени в обекта на магия.

Наричаме обектите на магическо въздействие – жертви. Ритуалите – било то бели или черни, рушат здравето, щастието, съдбата. Те изменят пътя на набелязания, обричат го на робство без свободна воля.

Зле направената магия би могла да убие, да се предаде на децата, да обрече на лош късмет цял род.

Изчистването от магическо въздействие е ключов въпрос. Обектът на вмешателство има късмет, ако се усети какво му е направено. И ако успее напълно да се отърве от него.





С помощта на ходжа Абдула ще разкажем за премахването на магии и за симптомите, по които да се уверим, че всичко е станало правилно и добре.

Симптоми за разваляне на магия

Как се разваля магия

Обхватът на магиите е огромен – простира се върху целия живот

Магията се чисти с ритуал, както е направена.

Въздействието не е мигновено. В първите дни сякаш няма промяна – човекът продължава да усеща въздействието на негативната програма, която му е внедрена.





По-късно се явяват нови симптоми, които постепенно се разсейват. Жертвата е отслабена психически и физически. Следва възстановителен период.

Негативната страна на изчистващите ритуали е невъзможността да се получи резултат на момента. Колкото по-силна или по-стара е била магията, толкова по-бавно и мъчително се изчиства. Понякога възникват болезнени симптоми.

Симптоми се появяват и у извършителя/ поръчителя на вмешателството.

Таблица: Симптоми на изчистване

при жертвата

У поръчител/ извършител

Магията е целенасочено натрупване на отрицателна енергия, която пробива аурата на жертвата. Достигайки целта си, тя се разраства и вреди на всички жизнени сфери.





Отрицателната енергия не се унищожава. Тя се пренасочва, като най-често тръгва обратно към източника си. Това е моментът на разплата с поръчителя или извършителя на магическия обред, който не винаги се случва. Опитните магове умеят да пренасочват тези заряди от себе си, но къде ще рикошират, само те знаят.

В обикновения случай поръчителят на магия го очаква разплата. Стореното ще се възвърне към него. Негативните симптоми ще се проявят при него. Областите на отплата са обичайните – пари, семейство, кариера, късмет. Влошава се здравето, отключват се конкретни болести. Възникват проблеми в отношенията.

Освен това авторът на магия ясно ще усети отслабващото си влияние върху жертвата. Видимо подчиненият човек ще започне да се освобождава от властта му.

Възможно е поръчителят да се опита да си върне властта. Затова жертвата на магия трябва да се усамоти след изчистването – няколко дни да не комуникира, да не пипа чужди вещи, да не се докосва до предмети извън дома си.

Най-страшното последствие за поръчителя е спускането на родово проклятие. Тогава част от цената ще платят неговите потомци.





Признаци за изчистване на аурата

Магията представлява енергиен паразит, въведен в аурата на жертвата. Изкуствено създаденото същество работи подмолно – то създава известен комфорт на своя обект. Изкарването му от аурата се усеща от пострадалия като загуба, като отваряне на голяма липса.

Вярващите се окуражават да подпомогнат душата си с молитви и запазване на душевна чистота. Полезно е в този момент да се вършат добри дела, да се помага на хората, да се дарява. Посещението в религиозен храм или медитация – изборът е личен, важен е само резултатът – душевна чистота, която да предпази от рецидив (повторно приемане на магията).

Във видеото руският маг Руслан разказва за обратния удар на магията:

Как се излиза от уроки?

Уроките са слабо въздействие, макар да не го подценяваме. Нерядко урочасва близък без лоши намерения, дори майката в тревогите си. Малките деца по-ясно реагират на уроките с плач, нервност, лош сън. При възрастните е трудно да се разграничи уроки от симптомите на ежедневния стрес.





Симптомът за изчистване на уроки обаче е ясен – настъпва успокоение, лекота, радост. Децата се смеят, забавляват, имат апетит и спят добре.

Общо състояние

Започва силен психологически дискомфорт. Той не е така изразен, ако жертвата знае за магията и затова, че му се прави изчистване. След излизане на негатива започват симптомите на интоксикация.

Общото състояние зависи от сферата, която е била засегната от магия. Хората се подобряват най-бързо след магия спрямо бизнеса, работата и отговорностите. Те ще видят рязка промяна в мисленето си и е важно да я приемат без съпротива.

На другия полюс са магиите срещу здравето и живота. Техните прояви се свалят трудно и последствията са болезнени.

Физиологическо състояние

Класическата проява е обезсилване, апатия, главоболие, слабост. Някои усещат глад, но при ядене имат позиви за повръщане. Всъщност и повръщането не е рядкост.

Тежки са последствията от магия за смърт. Жертвата развива ринит, кашлица и диария. Изпитва болки в корема, колебания на кръвното, може да вдигне температура.

Психическо състояние

Главният симптом е желанието да се плачи. Не случайно! Сълзите помагат да изтече отрицателната енергия.

За колко време излиза магията от човека?

Как се разваля магия
А има и упорити магии….

Енергийната чистка отнема около 1 седмица, ако се извърши в правилно време. Подготовката се прави на намаляваща луна, а основният ритуал – на новолуние. За закрепване на резултата се използват муски и амулети.





Закрепването или възстановяването е около 1 месец. Този период се бележи от прилив на сили. По-дълга рехабилитация се налага след проклятие за смърт.

Възстановяването е на етапи – първо се минава през интоксикация, после през възстановяване и се възстановява психическата защита. Всичко започва да функционира нормално. До 1.5 месеца от негатива не остава и следа.

Как да се възстановим след развалянето на магия?

Ходжа Абдула препоръчва възстановителният период да мине в самота. Звучи тъжно – точно в такъв момент жертвата се нуждае от най-много топлина, разбиране, грижа. Има и страх, естествено. Но общуването с разнообразни хора и досега с най-различна енергетика би могло да забави процесите на възвръщане.

Идеалните условия за възстановяване след магия са спокойствие, почивка, молитви, медитация или други практики за балансиране на вътрешния мир.

Живот след магията

Последната точка от таблицата е неизпълнима за 99% от хората – нима сме сигурни кой ни е направил магия.

Затова ето някои мерки:





  1. стойте вкъщи;
  2. не отваряйте вратата, когато се звъни;
  3. първите часове след изчистването не говорете.

Изолирайте се за малко и ще имате отличен резултат.

Промени към добро

Видимо. След освобождаването от чуждата енергия човек изпитва прилив на сили, на любов, на радост. Идват му идеи, вдъхновение. В работата му потръгва, прави полезни контакти. По-рано тръгналият към крах бизнес се възстановява. Всичко се поправя – и то доста бързо.

При едно условие: да не се допусне връщане на магията.

Връща ли се магията?

Как се разваля магия
Огледайте се – поръчителят е наблизо и вероятно е ощетен от вас

Абсолютно възможно е да се усети повторно въздействие на негативната програма. Кога се случва това:

  • При временно неутрализиране – магията не е освободена, а потисната или „приспана“;
  • При некачествено изчистване, обикновено самоделно. Негативът не е премахнат, а са променени проявите му. След известно време удря нови сфери;
  • При многослойна магия – трудна за диагностициране и от силни магове;
  • При неправилно поведение на човека след ритуалното изчистване – първите няколко дни, и при пренебрегване на указанията за поведение, храна и напитки;
  • При негативни мисли, които на момента се възползват от освободеното място и го заемат с нова енергийна програма.
  • Рискът от възобновяване се минимизира чрез избора на качествен изпълнител на изчистването. Най-опасно е да правим самостоятелни опити, без никакви познания в областта.




Как излиза магия за смърт?

Няколко реда за най-опустошителната магия, създавана на земята. Магията, насочена срещу живота, е възможно най-мощното въздействие в енергиен план. Ако е грамотно направена, последствията са категорични. Нерядко засягат и поръчителя, и изпълнителя. Не всеки от „вещите“ се заема с правенето и премахването на такъв род магии.

За обекта на магическото вмешателство премахването му означава период на безпомощност, липса на ориентация, депресия и риск от отключването на психически отклонения, сънливост, непредсказуеми желания и бурни емоции.

Единствената гаранция за правилен изход от ситуацията е правилно изчистване от доказал се специалист. 


Четете още:

🔴 Децата на Аня Пенчева не й дават внуците, щяла да ги залее с вряла вода

🔴 Желязков: България излезе като най-бедната от соцлагера, не може сега всичко да е подредено

🔴 Гришо остана без книжка! Полицаите го спипаха с...





Източник:





Коментари

горе