Пак катастрофа на АМ Тракия! 6 коли се нанизаха една в друга на АМ Марица загина жена СНИМКИ





Верижна катастрофа на АМ Тракия, на 15 км посока София, е станала преди минути, съобщи репортер на Glas.bg. Ударили са се 6 автомобила, на пръв поглед сериозно смачкани няма.





Задръстването обаче е около 5-6 км и движението се извършва бавно. Трафикът в посока София в последния почивен ден е изключително натоварен.

Най-натоварено е движението на влизане в столицата на АМ "Хемус", в района на "Витиня", където още от обяд се отчитат големи задръствания. Водачите, които искат да избегнат задръстването в района на "Витиня", могат да ползват и републикански път I-1, по който се движат товарните автомобили.





Друга натоварена точка в края на почивните дни е районът на Владая, където се струпват много автомобили. Там е създадена организация за реверсивно движение като са осигурени две пътни ленти за влизане в София, а допълнително след реверса са разположени пътни полицаи от СДВР, които ще регулират движението по натоварените отсечки.





Тежка катастрофа на АМ „Марица"! Загина жена

Жена е загинала при пътен инцидент на АМ „Марица“, в района на 68-мия километър, при отбивката за Харманли, посока София.

По първоначални данни, към 14,45 ч., по неизяснени засега причини, лек автомобил със старозагорска регистрация се е преобърнал, съобщи МВР.





При инцидента жената е загинала, пострадали са и пътниците в колата – с различни наранявания. Те са откарани в болница за преглед, като видимо състоянието им не е било тежко.





Магистралата в този участък е затворена. Движението временно е пренасочено през Харманли и при Симеоновград се включва отново на магистралата.


Четете още:

🔴 Жената до Милен Цветков: Не исках да започваме връзка, защото се страхувах, че много ще ме боли

🔴 Откриха тялото на Дарин Лазаров, приятелката му написа прощалните си думи

🔴 Скандален журналист уринира върху флага и призова българите да се откажат от грaждaнcтвoто си





Източник: glas





Коментари

горе