Любови, лекарства… Краси се гръмнала в гърдите с крак на спусъка!?





Шокиращи са разкритията за 21-годишната Красимира Куковска, която бе намерена преди два дни мъртва в дома си в Бегово, Пловдивско.

Експертизата, която е изготвена от патоанатомите и разследващите, категорично опровергава всички съмнения за убийството й.

Аутопсията и направената от медиците съдебно-медицинска експертиза сочи, че младата майка, която остави две деца сираци, се е самоубила с въздушна пушка в сърцето, като е натиснала спусъка с големия пръст на единия си крак.






Патоанатомите са открили по ръцете й стари белези от рязане на вените с нож, което пък означава предишен опит за самоубийство.

Близки на Красимира обаче, които са я виждали преди дни, твърдят пред БЛИЦ, че не са забелязали никакви белези.

Младата жена обаче е била с лабилна психика. В дома й са били открити множество антидепресанти. Тя е била срината от нелепата и неочаквана смърт на майка си, която умира в катастрофа преди няколко години, а неотдавна починал й баща й.






Тогава момичето е приемало медикаменти, като близките й твърдят, че се е възстановило, било пълно с живот, енергично и правело планове за бъдещето, децата си и бизнеса си със земя под аренда.

Въпреки това експертите са на мнение, че именно тази лабилност е подтикнала Красимира към крайната стъпка да сложи сама край на живота си.

До късно снощи на разпит в полицията е бил мъжът, с когото тя е живеела на семейни начала и от когото има бебе на 2 месеца и детенце на 2 години.






В крайна сметка станало ясно, че Красимира и Любомир Петров са имали паралелни любовни връзки с други хора. Те са установени, но нямат отношение по случая.

Погребението на младата жена ще бъде днес в Бегово.


Четете още:

🔴 Плевнелиев: Радев се е засилил като камикадзе

🔴 Поискаха оставката на Румен Радев, а той предложи "кръгла маса", като падне кабинетът

🔴 Радев пропуска един от най-важните дни за дъщеря си





Източник: glas





Коментари

горе