Дарин Ангелов: Съжалявам за връзката си с Мариана Попова



Актьорът Дарин Ангелов съжалява, че е имал връзка с певицата Мариана Попова. Двамата се разделиха преди доста години, но и до днес са в обтегнати отношения и дори не се поздравяват.





“За мен е затворена страница. Минало е и няма защо да се връщам там и да се ровя”, категоричен актьорът от “Стъклен дом” 

Според негови близки това е една от най-кошмарните любови на красавеца. Романът им продължи повече от година-две, но днес Дарин се чуди как е могъл да бъде с певицата.





Днес Ангелов е щастливо женен за Aнтoния Pyceвa, от която има дъщеря, а Мариана роди от актьора Веселин Плачков и сви семейно гнездо с него в Плевен. 

Негови приятели са категорични, че Дарин изпада в ужас, когато се връщал в годините, когато споделял чувства с певицата. "Беше като омагьосан от нея, така го влачеше за носа, че беше като послушно момченце в ръцете на мащеха", коментират запознати с отношенията им.





Самата Mapиaнa била обсебена от любовта си към него и буквално го обсебвала. До преди години тя дори изтъквала, че Дарин е голямата й любов, но той едва ли може да каже същото. Днec звeздaтa oт „Cтъĸлeн дoм“ е щастливо женен за Aнтoния Pyceвa, от която има прекрасна дъщеричка.


Четете още:

🔴 От последните минути: Нова заповед на здравния министър!

🔴 Адвокатът на Тръмп в компрометираща ситуация с българската актриса от "Борат" / СНИМКИ ВИДЕО

🔴 България в окото на страшни зимни бури, вещаят US метеоролози





Източник: lupa





Коментари

горе